İstanbul'un Silivri ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde hafriyat kamyonu arıza nedeniyle emniyet şeridinde durunca, 34 FSP 786 plakalı Dursun Aydın yönetimindeki hafif ticari araç arkadan çarptı. 

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü ambulansla ağır yaralı olarak Çerkezköy Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak Aydın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazanın ardından yolda ve araçlarda inceleme yapan itfaiye ve jandarma ekiplerinin arasına aynı yöne ilerleyen ve sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen 59 RH 915 plakalı otomobil daldı. Otomobil, önce jandarma personeli Kıdemli Astsubay Akif Kaya'ya ardında da kaza nedeniyle oluşan trafikte bekleyen servis minibüsüne ve diğer araçlara çarptı.

İsmi öğrenilemeyen sürücü kazanın ardından otomobili ve içinde bulunan 2 kadını orada bırakıp yaya olarak kaçtı.

Meydana gelen ikinci kazadan itfaiye personelleri kıl payı kurtulurken, yaralı jandarma Akif Kaya ise kaza yerine gelen ikinci ambulansla Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı jandarma personelinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kaçan otomobil sürücüsünü yakalama çalışmaları başlatılırken, sürücü ile beraber otomobilde bulunan 2 kadın arkadaşı ise gözaltına alındı. 

Editör: Grlyrtts