Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi karar vermiş: 'Selahattin Demirtaş, serbest bırakılsın.' Tamam monşerler, emriniz olur! Bir kere şunu netleştirelim, Avrupa'nın 50 bin insanımızı kurban verdiğimiz, terörle mücadeleye destek verdiğine inanıyor musunuz? Sokaktan 10 kişi çevirin, tamamı inanmadığını söyler. Bakın Avrupa'da neler, kimler var, PKK'nın sözde sorumlularının çoğu orada.

Eroin kaçakçısı teröristler orada. Finans kaynakları orada. PKK mayınlarının, PKK silahlarının büyük bölümü oradan geliyor. Bu kadar çok teröristi barındıran medeni (!) Avrupa'dan, şimdiye kadar yüzlerce dosya göndermemize rağmen bir teröristi bile alamadık. Bunlar bizim 'kuzularımız' diyorlar. Biz terörist diyoruz, onlar gerilla diyor.

 

Demirtaş masum mu?

 

Şimdi Avrupa'nın sayın mahkemesi, 'Demirtaş bırakılsın' diye hükmetmiş. Yok ya! Var mı başka arzunuz! PKK ile bağını saklamayan bir eş başkan. Alman Suddeutsche Zeitung gazetesine, PKK'nın terör örgütü olmadığını söyleyen kim? Demirtaş. Terörist PKK'nın, sivil-siyasi uzantısı olan partinin lideri. Hendek savaşlarına bakın: Türkiye'ye başkaldırı niteliğindeki o hendekler hangi partinin dozerlerince kazıldı! Mayınlara hangi parti göz yumdu? Kobani'de zora düşünce bölge insanını sokağa çağırıp isyana teşvik eden kimdi? Arkasını PKK'ya, YPG'ye dayayan parti ve eş başkanı uzaydan mı gelmişti!

 

Örgüte füze istedi

 

Düşen uçaktan sonra Türkiye-Rusya gerilince, Rusya'dan PKK'ya füze isteyen kimdi? HDP adlı partinin belirlediği belediye başkanlarına bir bakın! Görevden el çektirildi. Kayyum atandı. Sebebi neydi? PKK'ya yardım ve yataklık. Bünyesinde belediyelerde Kandil tavsiyesiyle militanların 'memur' adıyla beslendiğinden AİHM'in haberi var mı? Devletin HDP'li belediyelere gönderdiği paralar, dağ kadrosuna aktarılmadı mı? PKK militanlarının leşlerine belediye cenaze arabalarını seferber eden kimdi? Cudi'deki PKK'lılara yemek gönderen HDP belediyeleri var mıydı? Teröristlerin cenazelerine milletvekili düzeyinde törenler düzenleyen kimdi! PKK'ya militan kazandıran, yakalanan HDP yandaşları, zevk olsun diye mi yapıyorlardı!

 

Kardeşi Kandil'de

 

Kardeşi Nurettin Demirtaş Kandil'de mi? İstihbarat orada diyor. Kendisinin de gençken bir süre dağda olduğu iddiaları var mı? Uzatmayalım AİHM'in 'serbest bırakın' dediği Demirtaş'ın partisinin birçok üyesi ve başkanları cezaevinde. Sebep ne? Teröre destek, yardım, yataklık, PKK üyeliği. O belediye başkanlarının belirlenmesi HDP yöneticileri tarafından, pardon! Kandil tarafından yapılmadı mı? PKK ile kurulan bağ, yardım yataklık, insan öldürmek... Eğer Avrupa PKK'yı terörist kabul ediyorsa, bu insanlık suçu değil midir? Böyle bir adamın serbest bırakılmasını istemek vicdani ve hukuki midir? Avrupa daha önce de terörle mücadele kanunlarımızı yumuşatmamız için, bize her türlü pisliği yapmıştı. AİHM'in, Demirtaş'ı bırakmamızı istemesini yadırgamamak gerekir. Onlar terörle mücadele etmemizi istemiyorlar. Teröre teslim olmamızı istiyorlar.

 

CHP ölümüne savunuyor

 

Siyasetin kirli yüzünü de gördük. PKK'nın sivil uzantısı HDP'nin eşbaşkanına en büyük destek, Atatürk'ün sözde (!) partisi CHP'den geliyor. Bir kısmını yukarıda saydığımız PKK yandaşlığı vasıflarına sahip, Sayın Demirtaş'ı, CHP sözcüleri ölümüne savunuyor. Sanırsınız ki, Demirtaş sudan çıkmış ak kaşık! Temel amaç ne? HDP seçmenine şirin görünüp oy kapmak. Senin ülken terörle mücadele ediyormuş, beka sorunu varmış, aşağıda bir PKK ordusu kuruluyormuş, umurlarında değil. İşte bu da siyasetin maalesef kirli yüzü. Zaten bunu son seçimlerde de üyelerine PKK partisi HDP'ye oy verip Meclise sokarak göstermişlerdi. Maazallah bu adamlar iktidara gelse terörle nasıl mücadele ederler merak ediyorum. Kılıçdaroğlu bir toplantıda terörle mücadele sorusuna, 'Oturup konuşacağız' demişti. Neyi konuşacak? Özerkliği mi?