Manavgat hala yanıyor. Rüzgarın da etkisiyle bir türlü yangının önüne geçilemiyor. Ormanlar kül oldu.. Ya ormanda yaşamını sürdüren canlı hayvanlar vs..bunlarda yanıyor. Orman yangınları sadece Manavgat ile kalmıyor, Adana Osmaniye, Mersin, Kayseri ve Türkiye'nin birçok bölgeleri yanıyor. Bu ormanları yakan hainlerin bir kısmının yakalandığı söyleniyor. 

Bakalım bu canilere bu hainlere ne ceza verecekler..? Ulu Hakan, Fatih Sultan Han, ağaç kesenin başını keserim, demiştir.

Bakalım bu cani ve hainlere kimler sahip çıkacak? Bunların kökü, bu devletten maaş alıyor. Dokunulmazlıkları var. Ben, bir vatandaş olarak, hakkımı helal etmiyorum. Bunlara gerekli cezalar verilmezse sandık başına gidip oyumu bile kullanmayacağım. 

Bunların cezası idam olmalıdır. Benim babam da olsa idam edilmeli. İslam hukukunun uygun gördüğü ceza kısas, Yani ''İDAM''. Bunu kimse inkar edemez. Bu ülkede kimse yasak tanımıyor. Kadınlar öldürülüyor, çocuk anasını babasını öldürüyor, cezası bir kaç sene yatıp çıkmak.

Allah'ın yasakladığı zina yaygın vaziyette. Cezası yok. Hırsızlık, kumar yaygın cezası yok. Devletin kanunları caydırıcı olmazsa o devlet zayıflar.

Merhum Kral Faysal zamanında Suudi Arabistan'a uyuşturucu sokan kaçakçı 15 sene hapis yatıyor çıkıyordu. Baktılardar önüne geçilemiyor. Şimdiki hüküm idam. Ve bu ceza mutlaka tatbik ediliyor. Yani, Suudi Arabistan uyuşturucu sokmaktan yakalanırsa bunun cezasının uygulanacağını da biliyor.

İstanbul, kaçak işçilerle doldu. Bunlara kimse ikamet hüviyet sormuyor. Aslında İstanbula gelen kişiye vize uygulanmalı. 15 gün içinde İstanbul'u terk etmeli. Dünyada başka İstanbul yok. Kıymetini bilelim. 

Evet, ciğerimizi yaktılar, Allah'ta bunların ciğerini yaksın. Bu hainlere el altından gizli destek verenlerde var. Amerika'da idam yokm u? İngilterede idam yok mu? Elbette var. Ama bu Hıristiyan toplumu Yüce İslamı bir türlü kabullenemiyor.. Hala İzmirde türbanlı bir kıza hakaret ediliyor, dövülüyor. Bu caniler kimin hesabına çalışıyor? Bu ülke hepimizin. Her vatandaşın inancı kendinedir. Yaşama hakkına sahiptir. İnancından dolayı dayak yiyor, saçları yolunuyor... Bunlar cezasız kalmamalı.. Ayasofya Camii ibadete açıldı diye başta Cumhurbaşkanına kılıç çeken paşalar gördük. Bunlar devletin lojmanında oturuyor, korumaları var, devletin arabalarına binerler.. rahatlar..

Kısacası çok dertliyiz. Söylenecek neler var ama... susmakla yetiniyorum.