YAŞAM

Sosyal medya ayaklandı: Hasta bakıcı Bilal Yılmaz'dan sağlık çalışanı Rabia Karakaya'ya kan donduran taciz!

Erzurum'da bir devlet hastanesinde görev yapan sağlık çalışanı Rabia Karakaya, 2014 yılında kamuya atandı. İşe başladığı günden itibaren, aynı hastanede çalışan hasta bakıcı Bilal Yılmaz'ın cinsel tacizine maruz kalmaya başladı. Saplantılı sapık, genç kadına ahlaksız mesajlar atarken, cinsel içerikli videolar göndermeye devam etti.

Tehditler aylarca sürdü

Taciz ve tehditler karşısında korkuya kapılan Rabia Karakaya, sapık hasta bakıcıyı emniyete şikayet etti. Genç kadını sosyal medya ve telefon hattına gönderdiği iğrenç mesajlara rahatsız etmeye devam etti.

Şantaj yapmaya çalıştı

Genç kadına sürekli cinsel içerikli mesajlar atan sapık, cevap alamayınca Karakaya'ya iftira atmaya başladı. Bilal Yılmaz, attığı iftiraları genç kadının ailesine 'yaşanmış gerçek olaylar' gibi anlatmakla tehdit etti.

Sahte hesapla taciz

Rabia Karakaya'nın her yerden engellediği saplantılı tacizci, açtığı sahte hesaplardan, sağlık çalışanı kadını taciz etmeyi sürdürdü.

Hastane sessiz kaldı

Tacizden kurtulmak için kliniğini değiştiren genç kadın, iddiaya göre hastane yönetimi tarafından destek görmedi. Yine iddiaya göre hastane yönetimi tarafından 'kendi başının çaresine bak' denilen kadın çareyi sosyal medyada olan biteni anlatmakta buldu.

Adaleti sosyal medyada arıyor

Dün gece saatlerinde attığı tweetlerle tacizi ve tacizciyi ifşa eden Rabia Karakaya'ya destek yağdı. #bilalyılmaztutuklansın etiketi tt olurken, kullanıcılar tacizcinin yakalanması için tek yürek oldu.

Kaynak: Medimagazin