Galatasaray’ın milli futbolcusu Abdülkerim Bardakcı, sarı-kırmızılı takımın üst üste kazandığı şampiyonlukların ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Başarılı savunma oyuncusu, Galatasaray’a transfer olduğu için pişmanlık yaşamadığını söyledi.
“İyi ki Galatasaray’a gelmişim”
Transfer sürecine ilişkin konuşan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray forması giymenin kariyeri açısından önemli olduğunu ifade etti.
Milli futbolcu, “Her zaman dile getiriyorum; iyi ki yolum Galatasaray ile kesişmiş. Kaderimde bu formayı giymek varmış. Üst üste gelen 4 şampiyonlukla adımızı tarihe yazdırmayı başardık.” dedi.
Giresunspor maçındaki hatasını anlattı
Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray kariyerinin ilk dönemlerinde yaşadığı zor süreçten de bahsetti.
İç sahada oynanan Giresunspor maçında yaptığı hatanın ardından yaşadığı psikolojik etkileri anlatan milli futbolcu, Borja Sainz’ın golü öncesindeki pozisyonu unutamadığını söyledi.
“O uğultu hâlâ kulaklarımda çınlıyor”
Tecrübeli futbolcu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Sainz topu kaptığı an tribünlerden yükselen o uğultu, inanır mısınız hâlâ kulaklarımda çınlıyor. Psikolojik olarak kendimi güçlü görsem de o dönem gerçekten çok büyük bir çöküş yaşamıştım.”
Taraftara teşekkür etti
Abdülkerim Bardakcı, yaşadığı zor dönemi taraftar desteği sayesinde atlattığını belirtti.
Başarılı oyuncu, “Ancak taraftarımızın bana inanması ve arkamda durması bu süreci atlatmamı sağladı. Bugün bu seviyedeysem payları çok büyük.” ifadelerini kullandı.
Galatasaray’da önemli rol oynadı
Galatasaray’ın son yıllardaki şampiyonluklarında önemli rol oynayan Abdülkerim Bardakcı, savunmadaki performansıyla takımın değişmez isimlerinden biri haline geldi.
Milli futbolcu, hem Süper Lig’de hem de Avrupa maçlarında gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.
