İstanbul
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Ortadoğu Gazetesi SPOR Ali Çamlı'dan Ali Koç kıyaslamasına dikkat çeken cevap: "Tüm Türkiye gördü"

Ali Çamlı'dan Ali Koç kıyaslamasına dikkat çeken cevap: "Tüm Türkiye gördü"

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, 358 milyon TL ödeme yaptıklarını açıkladı. Çamlı, Ali Koç ile yapılan kıyaslamaya da yanıt verdi.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulübün mali durumu ve transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaklaşık iki buçuk aylık görev sürelerinde toplam 358 milyon TL ödeme yaptıklarını belirten Çamlı, geçmişte kendisi ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yapılan kıyaslamaya da yanıt verdi. Çamlı, “Hangimizin başarılı olduğunu tüm Türkiye gördü” dedi.

Ali Çamlı'dan Ali Koç Kıyaslamasına Yanıt

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, daha önce kendisi ile Ali Koç’un karşılaştırıldığı bir manşeti hatırlatarak konuya ilişkin açıklama yaptı.

Çamlı, “Bir zamanda manşet yapılmıştı. Bir tarafta Fenerbahçe’nin o zamanki başkanı Ali Koç, diğer tarafa beni koymuşlar. ‘Bir tarafı Türkiye ekonomisine yön veren Ali Koç yönetiyor. Diğer tarafı imam Ali Çamlı’ diye. Hangimizin başarılı olduğunu tüm Türkiye gördü” ifadelerini kullandı.

Ali Koç’a saygı duyduğunu da belirten Çamlı, açıklamalarının devamında Kayserispor’un mali durumuna ve yönetim dönemlerinde yapılan ödemelere ilişkin bilgiler verdi.

Kayserispor'da 358 Milyon TL Ödeme Yapıldı

Göreve geldiklerinde 19 futbolcunun fesih bedelinin bulunduğunu söyleyen Ali Çamlı, transfer yasağına ilişkin ödemeler ile yeni transferlerin peşinatlarının da karşılandığını açıkladı.

Çamlı’nın verdiği bilgiye göre yönetim, yaklaşık iki buçuk aylık dönemde toplam 358 milyon TL ödeme yaptı.

Transfer yapılmasının önünde engel oluşturan dosyalara ilişkin de konuşan Çamlı, toplam 100 dosyanın kapatıldığını söyledi.

Çamlı, “Transfere engel 100 dosyayı kapatıp batmış geleceğini kurtarıp, ‘bir Kayserispor var’ diyebilecek duruma taşıdık” dedi.

Kayserispor Transferlerinin Rakamları Açıklandı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulübün transfer çalışmalarına ilişkin mali detayları da paylaştı. Çamlı, Amedspor, Bodrum FK ve Eyüpspor’dan toplam 5 futbolcu için bonservis bedeli ödendiğini açıkladı.

Cardoso transferinden ise Kayserispor’un 125 bin euro gelir elde ettiğini belirtti.

Transfer dönemindeki futbolcu ayrılıklarına ilişkin de bilgi veren Çamlı, Baran Ali Gezek’in Alanyaspor’a transfer olduğunu söyledi.

Baran Ali Gezek İçin 400 Bin Euro

Ali Çamlı’nın açıklamasına göre Baran Ali Gezek, 400 bin euro artı KDV karşılığında Alanyaspor’a transfer oldu.

Çamlı ayrıca Onugkha, Bennasser ve Cardoso’nun sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Üç futbolcunun sözleşmelerinin karşılıklı feshedilmesinin Kayserispor’a toplam maliyetinin 3 milyon euro olduğunu belirtti.

Ali Çamlı’nın açıkladığı mali ve transfer rakamları şu şekilde:

Yaklaşık iki buçuk aylık dönemde yapılan toplam ödeme: 358 milyon TL

Göreve gelindiğinde fesih bedeli bulunan futbolcu sayısı: 19

Transferin önünde engel oluşturan kapatılan dosya sayısı: 100

Amedspor, Bodrum FK ve Eyüpspor’dan bonservis ödenerek alınan futbolcu sayısı: 5

Cardoso transferinden elde edilen gelir: 125 bin euro

Baran Ali Gezek’in Alanyaspor’a transfer bedeli: 400 bin euro artı KDV

Onugkha, Bennasser ve Cardoso’nun sözleşme fesihlerinin maliyeti: 3 milyon euro

Ali Çamlı Kayserispor'un Mali Durumunu Açıkladı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, açıklamalarında yönetimin göreve gelmesinin ardından gerçekleştirilen ödemeler, transfer yasağına neden olan dosyalar ve futbolcu transferlerinin mali ayrıntıları üzerinde durdu.

Yaklaşık iki buçuk aylık süreçte 358 milyon TL ödeme yapıldığını belirten Çamlı, 100 transfer dosyasının kapatıldığını bildirdi. Amedspor, Bodrum FK ve Eyüpspor’dan toplam beş futbolcu için bonservis ödendiğini açıklayan Çamlı, futbolcu satışları ve sözleşme fesihlerine ilişkin rakamları da paylaştı.

Ali Koç ile geçmişte yapılan kıyaslamaya da değinen Çamlı, söz konusu karşılaştırmaya “Hangimizin başarılı olduğunu tüm Türkiye gördü” sözleriyle yanıt verdi.