İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi SPOR Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına resmen aday! İşte ilk sözleri

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına resmen aday! İşte ilk sözleri

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı ve camiaya birlik çağrısı yaptı.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Yıldırım, camiaya birlik çağrısı yaparak, kulübün içinde bulunduğu sürecin ancak beraberlik ruhuyla aşılabileceğini vurguladı.

Fenerbahçe’de seçim gündemi hareketlenirken, eski başkan Aziz Yıldırım’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Yazılı bir duyuru yayımlayan Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün geleceğine dair endişeleri nedeniyle yeniden sorumluluk alma kararı verdiğini belirtti.

Yıldırım açıklamasında, Fenerbahçe camiasının birlik içinde hareket etmesi gerektiğini ifade ederek, başkanlık için adı geçen isimlere de çağrıda bulundu. Barış Göktürk ve Hakan Safi başta olmak üzere tüm muhtemel adaylara birlikte çalışma teklif eden Yıldırım, “Fenerbahçe’de tecrübe ve gençlik birlikte hareket ederse, kimse Fenerbahçe’nin önünde duramaz” mesajını verdi.

Kulüpte görev yaptığı dönemde önemli reformlara imza attıklarını belirten Yıldırım, tesisleşme ve şirketleşme adımlarıyla Fenerbahçe’nin sportif başarılarını güçlü bir mali yapıyla desteklediklerini söyledi.

2024 yılında gelen çağrılar üzerine yeniden aday olduğunu hatırlatan Yıldırım, 2025’te ise genç isimlerin önünü açmayı hedeflediğini dile getirdi. Fenerbahçe’nin hem ekonomik hem sportif açıdan kritik bir dönemden geçtiğini belirten Yıldırım, camiaya “Gelin bir olalım, beraber olalım” sözleriyle seslendi.