İstanbul
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,6006 %0.06
55,0471 %0.06
6.483,52 % -0,19
64.227,35 %0.136
Ortadoğu Gazetesi SPOR Aziz Yıldırım'dan sosyal medya paylaşımları için suç duyurusu

Aziz Yıldırım'dan sosyal medya paylaşımları için suç duyurusu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisi ve kızı hakkında sosyal medyada yapılan hakaret, tehdit ve özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği öne sürülen paylaşımlar nedeniyle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yıldırım, daha önce Yüksek Divan Kurulu toplantısında hukuki süreç başlatacağını açıklamıştı.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sosyal medyada kendisi ve ailesi hakkında yapılan paylaşımlar nedeniyle hukuki süreç başlattı. Yıldırım'ın, bazı sosyal medya hesapları hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu bildirildi.

Hakaret ve tehdit iddiası

Başvuruda, Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Kulübü'nü hedef alan sistematik paylaşımların yapıldığı öne sürüldü. Ayrıca Yıldırım'ın kızının fotoğrafının kullanılarak hakaret, tehdit ve özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği iddia edilen içeriklerin de şikâyet konusu olduğu belirtildi.

Hukuki süreç başlatıldı

Aziz Yıldırım'ın, söz konusu paylaşımlarla ilgili resmi başvurusunu Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı öğrenildi. Başvurunun ardından ilgili içeriklerle ilgili adli sürecin başlatıldığı kaydedildi.

Daha önce açıklamıştı

Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun ağustos ayı olağan toplantısında, sosyal medyada kendisi ve ailesine yönelik paylaşımlar hakkında savcılığa başvuracağını kamuoyuna duyurmuştu. Yapılan suç duyurusuyla birlikte açıklanan hukuki süreç resmen başlamış oldu.