Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, kulübün “İyiliğe Kanat Aç” isimli sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde siyah-beyazlı taraftarlarla iftar sofrasında bir araya geldi. Bu buluşma, taraftarlar arasında dayanışmayı artırmayı amaçlarken, kulüp tarafından yapılan açıklamada Adalı'nın Beşiktaşlı destekçilerle birlikte ÇARŞI tarafından düzenlenen iftar çadırında bir araya geldiği ifade edildi.
İftar Programındaki Katılımcılar
İftar organizasyonuna Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Uğur Fora’nın da katıldığı belirtildi. Herkesin bir arada olduğu bu etkinlikte, taraftarlar zengin bir sofra etrafında buluşarak ramazan ayının manevi atmosferini deneyimlediler. İftar sonrası Başkan Adalı’nın katılımcılarla tek tek ilgilenerek sohbet etmesi, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı. Buluşma sırasında paylaşılan anlar, camianın birliğini kuvvetlendirirken, kulüp başkanının taraftarlarla olan bağı daha da güçlenmiş oldu.
Projenin Amacı ve Önemi
“İyiliğe Kanat Aç” projesi, yalnızca sosyal dayanışmayı teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda Beşiktaş camiasının geleneksel değerlerine de vurgu yapıyor. Ramazan ayında yapılan bu tür etkinlikler, kulübün önceliklerinden biri olan sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek için önemli bir fırsat sunuyor. Bunun yanı sıra, bu tür organizasyonlar, toplumsal dayanışmayı artırarak, transfer dönemi gibi sportif faaliyetlerin ötesinde, Beşiktaş’ın manevi değerlerini ortaya koyuyor. Taraftarlar, bu etkinlikler aracılığıyla sadece formasını değil, aynı zamanda ayrı bir aile olma duygusunu da hissediyor. Bu projeler, kulübün sosyal yönünü güçlendirmenin yanı sıra, topluma olan katkısını da artırmayı hedefliyor.
Açıklamaya göre SERDAL ADALI, iftarın ardından taraftarlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğin, kulüp ile taraftarlar arasındaki dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında gerçekleştirildiği ifade edildi.
Hatıra Fotoğrafı Çektirme Etkinliği
Bu özel etkinlikte, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın taraftarlarla bir araya gelmesi büyük ilgi gördü. İftar sonrası gerçekleştirilen bu buluşmada, Adalı'nın samimi tavırları ve taraftarların coşkusu dikkat çekti. Kulübün sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen bu organizasyon, sadece futbolseverlerin değil, aynı zamanda tüm topluluğun birleşmesini sağlamayı hedefliyor. Taraftarların yoğun ilgisi, kulüp ile toplum arasındaki bağın ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Adalı'nın, sadece hatıra fotoğrafı çektirmekle kalmayıp, taraftarlarla gerçek bir bağ kurması, etkinliğin anlamını artırdı.
İftar Çadırının Faaliyeti
Beşiktaş Sinanpaşa Camisi yanında kurulan iftar çadırı, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. İftar çadırı, ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra, oruç açmak isteyen herkes için sıcak bir yemek sunuyor. Bu ramazan ayında, toplumun dayanışmasını artırmak amacıyla düzenlenen bu tür etkinlikler, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendiriyor. İftar çadırı, sadece aç kalanları doyurmakla kalmayıp, aynı zamanda insanları bir araya getirerek sosyal etkileşimi artırma işlevi de görüyor. Toplumun farklı kesimlerinden insanların bir araya gelerek paylaşımlarda bulunduğu bu merkez, Ramazan ayının manevi atmosferini yansıtan önemli bir sosyal alan olarak öne çıkıyor.
