06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Beşiktaş'tan Ghezzal açıklaması

Beşiktaş'tan Ghezzal açıklaması

Beşiktaş'ta taraftarların sabırsızlıkla bitmesini beklediği Rachid Ghezzal transferiyle ilgili yönetici Emre Kocadağ açıklama yaptı

Beşiktaşlı taraftarların yolunu gözlediği Rachid Ghezzal için kulübü Leicester'le görüşmeler sürerden, yönetici Emre Kocadağ, Aleni TV YouTube kanalına açıklama yaptı.

Kocadağ, şu ifadeleri kullandı: 

- Ghezzal'da belli bir noktaya geldik. Onu ifade ettik. Daha henüz biten bir şey yok. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda bu iş olacak. 

- Süreç uzuyor. İnsanları geriyor olabilir. Sabırsızlandırıyor insanları. Anlıyorum gerçekten. Direkt olan rakiplerimiz de çok hazır değil. Bu iş biraz uzun sürüyor. 

- Bu sene Avrupa Şampiyonası'ndan dolayı transfer süreci biraz sarktı. İngiltere'de yeni başladı kamplar. Değerlendirmeler yeni yeni başladı. 

- Acele edip fazladan Beşiktaş'ın parasını vermek işimize gelmez. Dengeyi bozmamak lazım. Bunun farkındayız. Zamanlamayı doğru yapmamız lazım.

- Ghezzal bize bildirdi. Ben Türkiye'de Beşiktaş'ta oynarım dedi. Görüşmeler doğal şeyler. Bunları çok büyütmemek gerekiyor. Menajerin görevi bu. Kulübün görevi daha fazla para almak. İmza atmadan bu işler bitti diyemezsin ama bu konuda çok fazla ilerledik.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *