06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Bomba iddia: Galatasaray'ın 2 başkanı Galatasaray'ın içinden vurula vurula vefat etti!

Bomba iddia: Galatasaray'ın 2 başkanı Galatasaray'ın içinden vurula vurula vefat etti!

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz'in vefatının ardından Erman Toroğlu, Sabah gazetesinde çarpıcı bir yazı kaleme aldı

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz, dün hayatını kaybetti. Sabah gazetesi yazarı Erman Toroğlu, daha önce vefat eden eski başkan Özhan Canaydın ile dün hayatını kaybeden Mustafa Cengiz'le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Malatyaspor ile Galatasaray arasındaki maçı değerlendiren Toroğlu, yazısının sonunda ise şu ifadeleri kullandı:

- Ama dünün en önemli olayı Mustafa Cengiz'in vefatıydı. Düzgün bir insandı, G.Saray için çok şey yaptı. Devletle iyi geçinip çok şeyi halletti. UEFA'yla münasebeti iyi kurdu ama maalesef bazı G.Saraylı isimlere yaranamadı. 

- Adamı Ali Sami Yen'in mezarında omzundan ittiler. Saçma sapan işler yaptı kongre. Mali ibradan geçti, idariden geçemedi.

- Bence G.Saray'da iki başkan var ki… Biri Özhan Canaydın diğeri Mustafa Cengiz... Futbol takımı yüzünden vefat ettiler. Çeşitli sebepleri tabii ki vardı. Fakat bu iki başkan da rakiplerden değil G.Saray'ın kendi içinden vurula vurula vefat etti.

- İkisi de nur içinde yatsınlar. Yani bu iki başkan karşıdan değil arkadan vuruldular. Camiadaki bazıları tarafından.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *