06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Burak Yılmaz yöneticileri çıldırttı: Kendisine kulüp bulsun!

Burak Yılmaz yöneticileri çıldırttı: Kendisine kulüp bulsun!

Beşiktaş'ta futbolculardan koronavirüs krizi nedeniyle indirim yapmaları istenmişti. Ancak Burak Yılmaz'dan gelen cevap yöneticileri çileden çıkardı

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaşamı alt üst eden koronavirüs, futbolu da vurmuş, Süper Lig maçları ertelenmişti.

Bu nerenle maç, yayın ve tribün gelirleri duran siyah beyazlılar, ekonomik olarak dünladaki tüm kulüpler gibi zor durumda kalmışlar ve futbolcularından ücretlerinde indirim talep etmişlerdi.

Beşiktaş yöneticiminin Avrupa'daki kulüpleri örnek göstererek futbolcularından ücretlerinde yüzde 50 indirim istedi.

Futbolcularla görüşmeler sürerken, Burak Yılmaz'dan gelen cevap yöneticileri çileden çıkardı.

Eski başkan Fikret Orman'ın bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 34 yaşındaki Burak Yılmaz'a giderayak yıllık 2.5 milyon eurodan iki yıllık sözleşme imzalatmıştı.

Burak Yılmaz'ın yönetimle yaptığı görüşmede "Lütfen bana indirim konusuyla gelmeyin” diyerek kapıları kapattığı öğrenildi.

Yöneticilerin, “Kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik durum belli. Şartlarımızı kabul edenle yola devam ederiz. Ancak koronavirüse rağmen indirim talebine olumlu yanıt vermeyen her kim olursa kendisine başka bir kulüp bulabilir” kararını aldığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *