İstanbul
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Ortadoğu Gazetesi SPOR Cimbom’da bomba ayrılık iddiası! Takımın bel kemiği gitmek istiyor

Cimbom’da bomba ayrılık iddiası! Takımın bel kemiği gitmek istiyor

Galatasaray’da yeni sezonun ilk haftasının ardından Davinson Sanchez’in geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Kolombiyalı stoperin, kendisini iyi hissetmediğini belirterek sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak ve kariyerine başka bir takımda devam etmek istediğini yönetime ilettiği öne sürüldü.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Galatasaray’da Davinson Sanchez’in geleceğine ilişkin sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig’de yeni sezona Çorum FK beraberliğiyle başlayan sarı-kırmızılılarda, Kolombiyalı savunmacının takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Çorum FK karşılaşmasına ilk 11’de başlayan ve maçta yaptığı hatayla eleştirilerin hedefi olan 30 yaşındaki stoperin, geleceğine ilişkin kararını kulüp yönetimine bildirdiği ileri sürüldü.

“KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM”

Galatasaray’a yakınlığıyla bilinen Erdem Açıkgöz’ün haberine göre Sanchez, sarı-kırmızılı kulüpte kendisini iyi hissetmediğini belirterek transfer olmak istediğini yönetime iletti.

Kolombiyalı futbolcunun ayrılık talebinin ardından Galatasaray yönetiminin nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

COMO YENİDEN GÜNDEME GELEBİLİR

Sanchez’in ayrılmak istediği yönündeki iddianın ardından İtalya ihtimali de yeniden gündeme geldi. Serie A ekiplerinden Como’nun daha önce deneyimli savunmacıyı kadrosuna katmak istediği belirtilmişti.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösterilen Sanchez, 2023 yılında 9,5 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer olmuştu.

GALATASARAY’DA 122 MAÇA ÇIKTI

Sarı-kırmızılı takımın savunmadaki önemli isimlerinden biri haline gelen Davinson Sanchez, Galatasaray formasıyla bugüne kadar 122 karşılaşmada görev yaptı.

Kolombiyalı stoper bu maçlarda savunmadaki performansının yanı sıra hücuma da katkı sağlayarak 10 gol ve 4 asist kaydetti.