İstanbul
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi SPOR Fenerbahçe için bomba iddia: Emre Belözoğlu mu dönüyor?

Fenerbahçe için bomba iddia: Emre Belözoğlu mu dönüyor?

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürerken, ortaya çarpıcı bir iddia atıldı

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un teknik direktör arayışları sürerken, Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Çelikler'in yazısından öne çıkan bölümler şöyle:

- Başkan Ali Koç, 1 Haziran'da "Haziran'ın 3. haftasında hoca belli olur" dedi. Aynı gün hoca için "Bielsa kalibresi" ifadesini kullandı.
Bir kaç gün sonra resmi siteden "Beklentiyi yükseltmeyin" açıklaması yapıldı. Haziran'ın 3. haftasına geldiğinde "Hafta sonu seçim var. 28 Haziran Pazartesi açıklayacağız hocamızı" dedi. 28 Haziran'da ise "Bize bir kaç gün daha süre.." diye bir resmi bildirim yayınlandı. Başkan'ın Bütün Adamları! "Cuma-Cumartesi belli olur" dedi. Bugün 2 Temmuz Cuma ve açıklanması muhtemel bir hoca yok.

- Eğer Igor Angelovski - Marco Silva - Slaven Bilic standartı bir hoca olsaydı 28 Haziran Pazartesi açıklanırdı. Ama hala bir isim
yoksa ki yok ve de başkan hafta sonunu Bodrum'da tatilde geçiriyorsa o zaman nihayet bir karar alındı anlamını çıkarıyorum ben buradan.
Rahat insan tatile gider. Demek ki Koç epey bir yol aldı. Artık bu vakitten sonra ben orta / orta-alt sınıf bir ismin gelmesine hiç ihtimal vermiyorum. Ya boşta - sözleşmesi bitmiş yüksek kalibreli; gerçekten Bielsa seviyesi bir teknik adam gelir ya da Emre Belözoğlu geri döner.

- Şimdi bu Gecikme Maliyeti Başkan Koç'a yansıyacak. Ya 8-10 milyon Euro'luk maaşlarla hoca getirecek ve bunun büyük bir kısmını cebinden karşılayacak (Çünkü Limit ve FFP var) ya da Emre Belözoğlu'nu geri getirecek. Her durumda kendisine bir fatura çıkacak. Bu kararsızlık/gecikme maliyeti sonunda kişisel tahminim 6-7 Temmuz gibi F.Bahçe'nin hocasının belli olacağı yönünde. Kim olur bilmiyorum. Benim tahminim yüzde 90 büyük isimli bir hoca olur, yüzde 10 da Emre Belözoğlu geri döner. Ama artık Angelovski-Bilic kalibresi hatta ve hatta Fonseca bile zor. Bekleyelim görelim.