05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Fenerbahçe'de şaşırtan iddia: Lucescu!

Fenerbahçe'de şaşırtan iddia: Lucescu!

Fenerbahçe Kulübü'nde Ersun Yanal'ın yerine kimin getirileceği sorusu gündemdeki yerini korurken, başkan Ali Koç'un adayları arasında Rumen hocanın da bulunduğunun ileri sürülmesi camiada şaşkınlık yarattı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, bu akşamki Trabzonspor maçından sonra görevinden ayrılacak.

Sarı lacivertli kulüp ayrılığı KAP'a bildirirken, Yanal'ın son olarak Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor maçında takımın başında olacağını bildirmişti.
Yönetimin yeni hoca için arayışlara başladığı belirtilirken gündeme gelen Mircea Lucescu ismi camiada şaşkınlık yarattı. 74 yaşındaki teknik adamın ne kadar yararlı olabileceği sorusu ön plana çıktı.

Ancak bir başka iddiaya göre de Lucescu'nun Türk futbolunu iyi tanıması nedeniyle sportif direktör görevine getirilebileceği de ileri sürüldü.

Roger Schmidt de gündemde

Fenerbahçe'nin gündemindeki bir diğer isim Alman teknik direktör Roger Schmidt. 52 yaşındaki Alman hoca Avusturya'nın Salzburg takımını çalıştırırken 2 kupa kazandı. Almanya'da Bayer Leverkusen kulübünde de görev yaptı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *