10 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Fenerbahçe’de Tedesco’dan Kadro Şoku: Asensio Brann Maçında Yok, En-Nesyri İlk 11’de

Fenerbahçe’de Tedesco’dan Kadro Şoku: Asensio Brann Maçında Yok, En-Nesyri İlk 11’de

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Brann maçı öncesi yaptığı açıklamada Marco Asensio’nun kas ağrıları nedeniyle kadroda yer almayacağını duyurdu. Santrforda En-Nesyri’nin görev yapacağını belirten Tedesco, takımın fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ve 3 puan için sahaya çıkacaklarını söyledi. Kadro dışı kalan Becao konusunda ise “Aile içi meseledir” diyerek detay vermekten kaçındı.

UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Brann ile kritik bir deplasman maçına çıkacak olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Domenico Tedesco basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Takımın hazır olduğunu belirten Tedesco, “Uluslararası maçlarda şanslar eşittir ama biz kazanmak istiyoruz. Üç puanı almak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Maç kadrosuyla ilgili konuşan Tedesco, yıldız oyuncu Marco Asensio’nun kas sorunları nedeniyle Norveç kafilesinde yer almayacağını açıkladı. “Umarız Konya maçına yetişir” diyen İtalyan teknik adam, forvette En-Nesyri ile başlayacaklarını ve Talisca’nın da sahada olacağını belirtti.

Takımın form durumundan memnun olduğunu ifade eden Tedesco, “Takımın enerjisi çok iyi. Avrupa maçlarında yüzde yüzünüzü vermeniz gerekiyor. Oyuncularım buna hazır” diye konuştu. Transfer sorularını ise “Zamanı gelince konuşuruz, şu anda takımımdan memnunum” sözleriyle yanıtladı. Kadro dışı bırakılan Becao ile ilgili sorulan soruya fazla girmek istemeyen Tedesco, “Samandıra’da olan Samandıra’da kalır. Bu aile içi bir meseledir” ifadesini kullandı. Rakip Brann’ı da değerlendiren genç teknik adam, Norveç ekibinin fiziksel gücüne ve baskı oyununa dikkat çekti: “Rangers ve Lille maçlarını izledik. Baskı altında sakin kalan bir takım. Bu yüzden sahada hem cesur hem de dikkatli olmalıyız.” 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *