İstanbul
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Ortadoğu Gazetesi SPOR Fenerbahçe’den Kerem Aktürkoğlu ve Marco Asensio açıklaması: Beşiktaş derbisine yetişecek mi?

Fenerbahçe’den Kerem Aktürkoğlu ve Marco Asensio açıklaması: Beşiktaş derbisine yetişecek mi?

Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin, Kerem Aktürkoğlu’nun son durumu ve Marco Asensio’nun sakatlığına ilişkin açıklamada bulundu.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Fenerbahçe’den yapılan resmi açıklamada Futbol Direktörü Oğuz Çetin, Kerem Aktürkoğlu ile Marco Asensio’nun sakatlığına dair bilgilendirme mesajı yayınladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde oldu:

Futbol Direktörümüz Oğuz Çetin, futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Marco Asensio’nun sağlık durumlarına ilişkin bilgilendirmede bulundu:

“Dün oynanan karşılaşmada kafasına aldığı darbenin ardından beyin sarsıntısı geçiren futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu’nun sağlık durumu, FIFA tarafından önerilen “Concussion Protocol” doğrultusunda yakından takip edilecektir. Uygulanacak protokolün en az 10 gün sürmesi öngörülmektedir. Oyuncumuzun sahalara dönüş süreci, protokol kapsamında yapılacak kontroller ve sağlık ekibimizin değerlendirmeleri doğrultusunda planlanacaktır.

Yine dünkü maçın ardından futbolcumuz Marco Asensio’nun Medicana Ataşehir Hastanesi'nde kontrol amaçlı gerçekleştirilen MR görüntülemesinde sol bacak üst adalesinde zorlanma ve gerilme bulguları tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmış olup, Beşiktaş derbisinde forma giyebilecek duruma gelmesi hedefiyle tedavi ve rehabilitasyon programı sağlık ekibimiz tarafından titizlikle sürdürülecektir.”

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN 10 GÜNLÜK PROTOKOL UYGULANACAK

Fenerbahçe yönetimi, Kerem Aktürkoğlu’nun beyin sarsıntısı nedeniyle FIFA’nın önerdiği sarsıntı protokolü kapsamında en az 10 gün takip edileceğini duyurdu. Oyuncunun sahaya dönüşü, yapılacak kontroller ve sağlık ekibinin değerlendirmeleri sonucunda belirlenecek.

ASENSIO’NUN DERBİYE YETİŞMESİ HEDEFLENİYOR

Marco Asensio’da ise sol bacak üst adalesinde zorlanma ve gerilme tespit edildi. Tedavi sürecine başlanan İspanyol futbolcunun Beşiktaş derbisinde forma giyebilecek duruma getirilmesi amaçlanıyor. Sağlık ekibi, rehabilitasyon programını titizlikle yürütüyor.