İstanbul
Parçalı az bulutlu
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7431 %0.09
55,1257 %0.02
6.713,49 % -0,27
64.281,19 %-1.164
Ortadoğu Gazetesi SPOR Fenerbahçe’den Lukaku bombası: Napoli 10 milyon Euro’luk teklifi kabul etti

Fenerbahçe’den Lukaku bombası: Napoli 10 milyon Euro’luk teklifi kabul etti

Fenerbahçe’nin forvet transferinde Romelu Lukaku için Napoli ile 10 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Fenerbahçe’nin forvet transferinde Romelu Lukaku için Napoli ile 10 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Sarı-lacivertliler ile İtalyan ekibi ödeme planı ve son detayları görüşürken, Belçikalı golcünün 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Fenerbahçe’de gözler forvet transferine çevrildi. Sarı-lacivertlilerin, uzun süredir gündeminde bulunan Romelu Lukaku için Napoli ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.Vedat Muriqi, Nathan Ake ve Mason Greenwood gibi isimleri kadrosuna kattığı belirtilen Fenerbahçe’nin, forvet hattı için birçok yıldızla temas kurmasının ardından rotasını Belçikalı golcü Romelu Lukaku’ya çevirdiği aktarıldı.

NAPOLİ 10 MİLYON EUROYU KABUL ETTİ

Habere göre Fenerbahçe, Lukaku ile yıllık yaklaşık 10 milyon Euro maaş üzerinden 2 yıllık anlaşma sağladı.Napoli ile yapılan bonservis görüşmelerinde ise İtalyan ekibinin başlangıçta 12 milyon Euro talep ettiği, Fenerbahçe’nin teklifini 10 milyon Euroya kadar yükselttikten sonra bu rakamın üzerine çıkmayacağını bildirdiği belirtildi.Napoli’nin Fenerbahçe’nin 10 milyon Euro’luk teklifini kabul ettiği, iki kulübün artık ödeme planı ve sözleşmenin son detayları üzerinde çalıştığı ifade edildi.

LUKAKU’NUN BASKISI ETKİLİ OLDU

Romelu Lukaku’nun transfer sürecinin daha fazla uzamaması için Napoli yönetimine baskı yaptığı ve bu tutumun anlaşmanın sağlanmasında etkili olduğu öne sürüldü.Belçikalı futbolcunun temsilcisi Federico Pastorello’nun da transfer görüşmelerinin tamamlanması amacıyla İtalya’ya gittiği kaydedildi.

2 YILLIK SÖZLEŞME BEKLENİYOR

İtalyan basınında yer alan iddialara göre transferle ilgili resmi açıklama kısa süre içinde yapılabilir.Fenerbahçe yönetiminin Romelu Lukaku’yu bu hafta İstanbul’a getirerek 2 yıllık sözleşmeye imza attırmayı planladığı belirtildi.

NAPOLİ’NİN HEDEFİ GABRIEL JESUS

Napoli’nin Lukaku transferinde geri adım atmasının arkasında Arsenal forması giyen Gabriel Jesus’a yönelik ilgisinin bulunduğu da iddia edildi.Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis’in Brezilyalı golcüyü önemli bir transfer hedefi olarak gördüğü, ancak Lukaku, Noa Lang ve Lorenzo Lucca gibi bazı futbolcularla yollar ayrılmadan Gabriel Jesus transferinin zor olduğu öne sürüldü.

LUKAKU’NUN KARİYERİ

Profesyonel kariyerine Lierse altyapısında başlayan Romelu Lukaku, daha sonra Anderlecht, West Bromwich Albion, Everton, Manchester United, Inter, Chelsea, Roma ve Napoli formalarını giydi.