05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Fikret Orman'dan Hasan Arat ve Hüseyin Yücel ile ilgili şaşırtan iddia

Fikret Orman'dan Hasan Arat ve Hüseyin Yücel ile ilgili şaşırtan iddia

Fikret Orman, istifa eden Hasan Arat ve Hüseyin Yücel hakkında, "Liste verilmeden bir gün önce tanıştılar, Arat o şekilde listeye girdi" dedi.

Beşiktaş'ın eski başkanlarından Fikret Orman, bir programda siyah-beyazlı kulübün gündemi ve yönetim kadrosuyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Orman, Hasan Arat ve Hüseyin Yücel hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı. Orman, Hüseyin Yücel'in seçimden bir gün önce Hasan Arat ile tanıştığını ve listeye dahil olduğunu belirtti. Yücel'in Beşiktaş'a finansal destek sağlama gibi bir planla gelmediğini, aksine yükümlülüklerin onun üzerine kaldığını ifade etti.

"HASAN ARAT HAZIRLIKLI DEĞİLDİ"
Fikret Orman, Hasan Arat'ın başkanlık sürecine yönelik de eleştirilerde bulundu. Orman, "Hasan Arat'ın bu sürece hazırlıklı olmadığı çok belliydi. Yönetimine aldığı isimlerle uyum sağlayamadı. Eğer Hüseyin Yücel yönetime dahil olmasaydı, o ekip sadece birkaç ay dayanabilirdi. Bugün Hasan Arat yerin dibine sokuluyor ama bu da doğru değil. Sürecin adaletli değerlendirilmesi gerekiyor." dedi.

"YENİDEN SEÇİM DOĞRU BİR KARAR"
Mevcut başkan Hüseyin Yücel'in olağanüstü seçim kararı almasını olumlu bir adım olarak değerlendiren Orman, "Hüseyin Yücel doğru bir iş yaptı. Yönetimin mevcut yapısıyla devam etmesi mümkün değildi. Yeni bir yönetim oluşturmak için seçim kararı alarak doğru bir adım attı. Mevcut yönetimle yola devam etmek, Beşiktaş'a zarar verirdi." ifadelerini kullandı.

"ALGILARLA KULÜP YÖNETİLMEZ"
Orman, mevcut yönetimi eleştirerek kulübün algı yönetimiyle değil, gerçekçi bir anlayışla yönetilmesi gerektiğini söyledi. "Bir futbolcunun adını gündeme getirip algı oluşturmakla bu işler yürümez. Algılarla kulüp yönetmek mümkün değil. Gerçek başarı saha içi ve mali disiplinle gelir." dedi.

"BEŞİKTAŞ SATILMAYACAK"
Beşiktaş'ın Katarlı yatırımcılara satılacağı iddialarını da kesin bir dille reddeden Orman, "Beşiktaş'ın satılacağına asla inanmıyorum. Böyle bir şey mümkün değil. Türkiye'nin en köklü spor kulübü Beşiktaş'a yatırım yapılması için şartların uygun olmadığını düşünüyorum. Ancak Beşiktaş büyük bir çınar ve toparlanmasını sağlayacak güce sahip." ifadelerini kullandı.

"SERGEN YALÇIN YANINDA OLSUN"
Teknik direktör arayışlarına değinen Orman, Sergen Yalçın'ın takıma danışmanlık yaparak Beşiktaş'ın yanında olmasını istediğini belirtti. "Sergen Yalçın Beşiktaş'a çok şey kattı, umarım bir şekilde kulübün yanında olur. Şu anda yeni bir teknik direktör aramak yerine geçici çözümler bulunmalı." dedi.

Fikret Orman'ın bu açıklamaları, Beşiktaş camiasında yeni tartışmalara yol açacak gibi görünüyor. Orman, sözlerini "Beşiktaş her zaman güçlüdür, sosyal medya dedikodularıyla değil, gerçekçi yaklaşımlarla yeniden ayağa kalkacaktır." diyerek tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *