05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Gabriel Sara: “Kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz”

Gabriel Sara: “Kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz”

Gabriel Sara, Rigas Skola maçı öncesinde Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde galibiyet hedeflediğini ve sezonu şampiyonlukla tamamlamak istediklerini vurguladı.

Galatasaray’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, UEFA Avrupa Ligi’nde Rigas Skola ile oynayacakları maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Yarın TSİ 19.45’te Letonya’da sahaya çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, zorlu bir deplasman mücadelesine hazırlanıyor. Sara, “Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Her maç zor olacak, Avrupa Ligi’nde kolay rakip yok. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak galibiyete ulaşmak istiyoruz” dedi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Rigas Skola ile karşı karşıya gelecek. İlk maçını kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını tamamlayarak Letonya’ya gitti. Teknik Direktör Okan Buruk ile birlikte basın toplantısına katılan Gabriel Sara, her maçın kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “İlk maçta güzel bir galibiyet aldık, bu başlangıcı sürdürmek istiyoruz. Avrupa Ligi’nde her maç zor, ama biz gücümüzü sahaya koyarak kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Şampiyonlukla Sezonu Tamamlamak İstiyoruz"

Galatasaray’da forma giymekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sara, şampiyonluk hedeflerine de değindi: “Burada olduğum için çok mutluyum. Championship'ten geldim ve farklı bir başlangıç oldu ama takımın bir parçası olmaktan dolayı mutluyum. Taraftarlarımızın beklentilerini biliyoruz ve umarım sezonu şampiyonlukla tamamlarız.” Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ın tarihine katkı sağlamak istediğini de ekleyen Sara, hem kulüp hem de taraftarlar için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Bu sezonki performanslarıyla hem Avrupa’da hem de ligde iddialı bir konumda olan Galatasaray, Letonya deplasmanından da galibiyetle dönerek seriyi devam ettirmeyi hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *