Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübe bağış kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Cengiz şu ifadeleri kullandı:

- Bir hashtag gördüm. ‘AslanGibiSponsor'. Taraftar bir başlık açmış. Aslı destek Galatasaray'a maddi destek. Okudum müthiş duygulandım. Arada bize iyi günlerde olsun diyenler oluyor ama genel olarak taraftarımızın, kulübe, maddi duruma sahip çıktığını gördüm. 

- İnsana tedavi anında his gerek. O duyguları burada ifade edemem. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Benim konuşmamdan sonra Euro ve TL IBAN numaraları yayınlanacak. Socios'ta 9 milyon adet var. 1 Euro ile girdik, 4 Euro oldu. Yatırımcıların da Socios almasını öneririm. Üçüncü olarak SMS. SMS ile ilgili bir süreç var. 3 gün içinde vereceğiz. 5 TL değil, en az 100 TL yapacağız. 5 TL veren de dua etsin. Rahatsızlığımda da bunu hissettim. Ben her zaman Galatasaray için hayır duası isterim. Çok duygulandım.

- Bir milyar TL'lik bağış kampanyasının iznini geçen yıl aldık. Nisan ayında bitiyor. Bunu harekete geçirmedik. Çünkü taraftarımız olmadan taraftarımızın desteği bize yetti. En yüksek doluluk oranlarına ulaştık. Mağazacılıkta en yükseklere ulaştırdılar. Ben şimdi onlara müracaat ediyorum. Ben şu an ilk destek olarak 500 bin TL'lik destekle başlıyorum. Bağış yapan taraftarlarımızı kendi sitemiz adlarını yayınlayacağız. Abdurrahim Albayrak da 500 bin TL ilk destek veriyor. Diğer ağaların elleri tutulmaz. Bizim çok değerli taraftarlarımız var. 1 milyon TL ile açıyoruz. İzinleri daha önce almıştık.

Teknik direktör Fatih Terim ise Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in başlattığı bağış kampanyası ile ilgili ise “Bağış kampanyası mı? Kim başlatmış? Haberim yok. İlk defa duyuyorum. Haberim olmadığı bir şey hakkında da konuşmam doğru olmaz” dedi.

Editör: Haber Merkezi