05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Galatasaray'da Tete krizi devam ediyor: Gelen teklifleri de reddetti

Galatasaray'da Tete krizi devam ediyor: Gelen teklifleri de reddetti

Galatasaray, Brezilya'dan gelen teklifi kabul etmesini istedi Tete ayrılığa yanaşmadı.

Galatasaray'da bekleneni veremeyen ve takımdan gönderilmesi planlanan Tete, Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. Tete'nin bu tavrı Galatasarayı büyük bir gelirden etti.

Galatasaray'ın geçen sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı ve yıllık toplam 3.575 milyon euro maaş ödediği Tete'ye ülkesinden birçok teklif yaptı. Sarı-kırmızılılar, son olarak Palmeiras'ın yaptığı teklifi kabul etti ancak Brezilyalı oyuncu ülkesine geri dönmek istemedi.Galatasaray'dan aldığı maaşın bir benzerini Palmeiras'tan da alacak olan Tete, benzer mali şartlarda ülkesine dönmeyeceğini ve Avrupa'da kalmak istediğini söyledi.

Galatasaraylı idareciler, Tete'yi ısrarla teklifleri kabul etmesi için ikna etmeye çalışsa da Brezilyalı oyuncu henüz ayrılığa yanaşmadı. Brezilya Serie A ekiplerinden Palmeiras, 24 yaşındaki futbolcunun bonservisi için Galatasaray'a 8 milyon euro teklif etmişti.

Tete'nin ülkesine dönmeyi reddetmesiyle birlikte Cimbom, bedavaya aldığı futbolcudan elde edeceği dev gelirden oldu. Brezilyalı geçen sezon Galatasaray formasıyla 19'u ilk 11 olmak üzere toplamda 45 maça çıktı. Tete, bu karşılaşmalarda 3 gol atıp 6 asist yaptı. 10 milyon euro değer biçilen yıldız ismin sarı-kırmızılı takımla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *