06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaraylıları heyecanlandıran açıklama

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaraylıları heyecanlandıran açıklama

Milan'da başarılı bir sezon geçiren milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran bir mesaj yolladı

İtalya'nın Milan takımında başarılı bir sezon geçiren milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

Çalhanoğlu şunları söyledi:

- Pandemi zamanında çok iyi hazırlandım. Beslenme ve fiziksel çalışmalarım için kendime bir hoca tuttum, çok çalıştım. Çünkü zor bir süreçten geçtik. Dışarıya çıkamamamız bizi çok etkiledi. İdmanlara başladığımızda herkesten fiziksel anlamda öndeydim. Bütün değerlerim her zaman en yüksekteydi.

- Hakkımdaki yorumları okuyorum. 'Milli Takım'da neden bu performansı göstermiyor?' diye konuşuluyor. Forvet arkası benim en rahat hissettiğim pozisyon. Zaten bunu da maçlarda ispatladım. Milan'da da asistler yaptım, goller yaptım. Bu benim şahsi kalitem. 

- Her hoca, beni oynattı. Hiçbir zaman yedek kalmadım. Maldini ve Gattuso gibi insanlar futboldan anlamıyorlar da bizim yorumcular mı anlıyor? Acaba beni kıskanıyorlar mı diye düşünüyorum.

- Fatih Terim benim A Milli Takım forması giymemi sağladı, hep güvendi ve sürekli oynattı. Ben Milan'ın 10 numarasıyım, Şenol Güneş bir kaç maçta oynatmadığı için kırgınım. 

- A Milli Takım'da da Milan'daki gibi etkili olmak istiyorum, bana orada Milan'daki sorumluluğun verilmesi gerekiyor.

- Galatasaray taraftarlarına selam yolluyorum, sizleri seviyorum. İnşallah bir gün buluşacağız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *