Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Gornik Zabrze ile oynanacak karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Deneyimli futbolcu, uzun süredir devam eden Şampiyonlar Ligi hasretini sona erdirmek için ilk adımı atacaklarını söyledi.
"Şampiyonlar Ligi Hasretini Bitirmek İstiyoruz"
Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan İrfan Can Kahveci, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, yarınki karşılaşmaya hazır olduklarını ifade etti.
Kahveci, "Yeni transfer olmuş gibiyim. Yarın önemli bir maçımız var. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah yarın uzun süren Şampiyonlar Ligi hasretini sonlandırmak için ilk adımımızı atacağız. Güzel bir başlangıç yapacağız." dedi.
"Fenerbahçe'ye Dönebilmek İçin Çok Çalıştım"
Geçen sezon yaşadığı süreç nedeniyle daha fazla motive olduğunu söyleyen milli futbolcu, Fenerbahçe'ye güçlü bir şekilde dönebilmek için yoğun şekilde hazırlandığını dile getirdi.
Kendisine daha fazla özen gösterdiğini belirten Kahveci, yaş aldıkça daha olgun bir futbolcu haline geldiğini ifade etti.
"İsmail Kartal'ın Dönüşü Mutluluk Verici"
Teknik Direktör İsmail Kartal ile yeniden çalışacak olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten İrfan Can Kahveci, başarılı sezonlarını Kartal yönetiminde geçirdiklerini söyledi.
Kahveci, İsmail Kartal'ın sadece kendisine değil, tüm takıma önemli katkılar sağlayan bir teknik adam olduğunu dile getirdi.
"Bu Sezon Şampiyon Olmak İstiyoruz"
Fenerbahçe taraftarının desteğini her zaman hissettiğini ifade eden deneyimli futbolcu, takım olarak şampiyonluğa inandıklarını söyledi.
Sarı-lacivertli formayla henüz lig şampiyonluğu yaşayamadığını hatırlatan Kahveci, bu eksikliği bu sezon gidermek istediklerini belirtti.
Gol ve Asistten Önce Takım Başarısı
Gol ve asist hedefi belirlemediğini söyleyen İrfan Can Kahveci, bireysel istatistiklerden çok takımın başarısını önemsediğini vurguladı.
Deneyimli futbolcu, sezonun şampiyonlukla tamamlanması halinde kendi gol ya da asist sayısının ikinci planda kalacağını ifade ederek, takıma en iyi katkıyı vermek için mücadele edeceğini söyledi.
