06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Koronavirüsten önceki Galatasaray'ı unutun: Terim'in büyük planı

Koronavirüsten önceki Galatasaray'ı unutun: Terim'in büyük planı

Koronavirüs salgını Galatasaray'da da büyük değişime yol açacak. Teknik direktör Fatih Terim'in takımı yeni baştan kuracağı, yurt içinden ve gurbetçilerden 8 futbolcunun ismini de belirlediği öğrenildi

Galatasaray, koronavirüsten sonra takımı yeni baştan kuracak. Teknik direktör Fatih Terim'in planını yaptığı ve düğmeye de bastığı belirtildi.

Sarı kırmızılı camianın önemli isimlerinden olan Milliyet gazetesi yazarı Osman Şenher, "Terim'in büyük planı" başlıklı yazısında yapılan çalışmaları anlattı.

Şenher, yazısında şu ifadelere yer verdi:

Evet bu sekiz maç bittikten sonra başta Galatasaray olmak üzere hiçbir takım eski düzende devam etmeyecek. 
Araştırmalarıma göre Fatih Terim büyük planlar yapıyor. Anlaştığı, el sıkıştığı Türkiye’den ve yurt dışında oynayan gurbetçilerden sekiz futbolcuyu kadrosuna katacak. Bu futbolcuların şu anda isimlerini söylemek doğru değil. Ama sarı-kırmızılı takımın gelecek on senesine alınan bütün oyuncular damga vuracak. Alt yapıyı güçlendirmek için de çok yetenekli genç futbolcular alınacak.

Yapılacak transferlerde Galatasaray’ın anlayışına uyum sağlayamayacak birtek isim bile kadroya katılmayacak. Transfer ücretlerinde taban ve tavan limiti de konacak. Artık eskisi gibi milyon euroları hiçbir futbolcu alamayacak. Anlaşmaların hepsi TL ile yapılacak. Yeni gelecek yabancılar da genç isimler olacak. Şayet takımın ihtiyacı varsa Drogba, Sneijder, Falcao gibi en fazla iki yıldız için fedakârlık yapılacak. İşin özeti bu sezon tamamlandıktan sonra Galatasaray tamamen değişecek ve gençleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *