05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR La Liga futbolcularının evlerinde hırsızlık

La Liga futbolcularının evlerinde hırsızlık

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinde forma giyen 12 futbolcunun evi bu sezon soyuldu.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinde forma giyen 12 futbolcunun evi bu sezon soyulurken, son kurban Atletico Madrid ve İspanya Milli Takımı'nda oynayan Alvaro Morata oldu.

La Liga futbolcularının evlerindeki hırsızlık olayları bu sezon artış gösterdi. Şimdiye kadar 12 futbolcunun evi soyulurken, hırsızların, futbolcuların maç oynadığı saatlerde evlerine girmeleri dikkati çekti.

Son olay, 7 Haziran Cuma günü İspanya'nın deplasmanda Faroe Adaları ile oynadığı Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri maçı sırasında İspanyol futbolcu Alvaro Morata'nın evindeki hırsızlık oldu.

Faroe Adaları-İspanya maçının bitişinden hemen sonra Morata'nın Madrid'deki evine giren, yüzleri maskeli hırsızların içeride bulunan Morata'nın İtalyan eşi Alice Campello, iki çocuğu ve bir bakıcıyı silahla tehdit ederek, evdeki mücevher, saat gibi değerli eşyaları aldıkları bildirildi.

Olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İtalyan manken Campello, "Kendimi tedirgin hissediyorum. Uzun zaman korkacağımı zannediyorum. Bu tip olaylar kolay unutulmaz. İnsana, hayat ve sevginin ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor." ifadelerini kullandı.

Diğer yandan İspanyol basınında çıkan haberlerde, Morata'nın evindeki hırsızlık olayının geçen nisan ayında, Real Betis'te oynayan Joaquin Sanchez'in evinde yaşanan soygunla benzerlik gösterdiği, polisin iki olay arasında bağlantı olabileceği üzerinde durduğu belirtildi.

La Liga'da bu sezon evlerine hırsız giren diğer futbolcular, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Geoffrey Kondogbia (Valencia), Ramiro Funes Mori, Toko Ekambi (Villarreal), William Carvalho (Real Betis), Philippe Coutinho, Kevin Prince Boateng, Jordi Alba (Barcelona) ve Karim Benzema (Real Madrid) olmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *