İstanbul
Açık
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Real Madrid Manoco'yu gole boğdu Arda Güler...

Real Madrid Manoco'yu gole boğdu Arda Güler...

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi 7. haftasında Monaco’yu 6-1 yendi. Goller Mbappé (2), Mastantuono, Kehrer (KK), Vinicius Jr. ve Bellingham’dan geldi. Monaco’nun tek golü Teze’den. Arda Güler 77 dakika oynadı, 1 asist yaptı.

Real Madrid, futbolseverlere unutulmaz bir performans sergileyerek UEFA Şampiyonlar Ligi 7. haftasında Monaco'yu mağlup etti. Bu heyecan verici maç, hem takımların temsili açısından hem de yıldız futbolcuların sahne aldığı bir karşılaşma olmuştu.

Real Madrid’in Göz Dolduran Zaferi Neleri Getirdi?

Real Madrid’in etkileyici oynadığı maçta, takımın yıldızları sahne alarak göz doldurdu. Kylian Mbappé’nin iki gol atması, takımın ivmesini artırırken, Vinicius Jr. ve Bellingham gibi başka yetenekler de skora katkıda bulundu. Monaco’nun tek golü ise Teze’den geldi, ancak bu, sonucun ne kadar net olduğu gerçeğini değiştirmedi.

Arda Güler’in Performansı Nasıldı?

Maçta dikkat çeken bir diğer isim ise Arda Güler oldu. Genç yetenek, 77 dakika boyunca sahada kalırken, bir asist yaparak takımına önemli katkıda bulundu. Arda’nın bu performansı, gelecekteki maçlarda daha fazla şans bulması gerektiğini gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *