İstanbul
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi SPOR Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli futbolculara sert tepki

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli futbolculara sert tepki

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin Galatasaray’a 3-0 kaybettiği derbi sonrası oyuncuları sert sözlerle eleştirerek “ruhsuzlar” dedi. Tecrübeli yorumcu, takımın mücadele eksikliğinin kulüp armasına yakışmadığını vurguladı.

Süper Lig’in 31. haftasında oynanan ve Fenerbahçe’nin Galatasaray’a 3-0 mağlup olduğu derbi sonrası spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’den dikkat çeken açıklamalar geldi. Sports Digitale ekranlarında konuşan Dilmen, sarı-lacivertli oyuncuların performansını sert sözlerle eleştirdi.

“Bunlar Ruhsuzlar!”

Fenerbahçe’nin sahadaki görüntüsünü kabul edilemez bulan Dilmen, “Fenerbahçe ne ilk ne de son kez şampiyonluğu kaybediyor ki zaten yıllardır olamıyor. Elbette buna üzülürüm. Ama ben şampiyonluğun, İsmail Kartal’ın 6 puan geriden gelip, 10 kişi kalsa bile mücadele eden bir takımla kaybedilmesini isterim. Bunlar ruhsuzlar.” ifadelerini kullandı. Bu sözler, taraftarlar arasında da geniş yankı uyandırdı.

“Bu Amblem Daha Fazlasını Hak Ediyor”

Deneyimli yorumcu, geçmiş örneklerle kıyaslama yaparak eleştirilerini sürdürdü: “Tabii ki şampiyonluk isteriz. Aynı şartlarda sahaya çıkıldı, rakip 6 puan öndeydi ve çoğumuz sonucu kabullenmiştik. Ama takımda eksik olan bir şey vardı. Geçmişte 5-1 biten maçta bile Fenerbahçe’nin 6-7 net pozisyonu vardı. Tarihe geçen skorlar olur ama mücadele eksikliği kabul edilemez. Bizim amblemimiz bunu hak etmiyor.”