İstanbul
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi SPOR Rizespor Başkanı Hasan Kartal Süper Lig'deki bir kulübün daha başına geçiyor

Rizespor Başkanı Hasan Kartal Süper Lig'deki bir kulübün daha başına geçiyor

Gençlerbirliği'nde Başkan Murat Cavcav'ın görevinden istifa edeceği ve kulübün Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'ın kontrolüne geçeceği iddia ediliyor

Gençlerbirliği'nin küme düşmesi halinde Hasan Kartal fiilen de kulübün başkanlığını üstlenebilecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatlarına göre, bir kişi aynı ligde olmaması koşuluyla, farklı kulüplere başkanlık yapabiliyor. Hasan Kartal, hali hazırda Rizespor'un yanı sıra, TFF 2. Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor'un da yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor.

DEFTERLERİ İNCELİYOR

 Edinilen bilgilere göre Hasan Kartal, başkent kulübünün defterleri üzerinde incelemeler yapmaya başladı. Söz konusu hamle hayata geçerse, Kartal'ın uzun vadede Çaykur Rizespor'u bırakıp, Gençlerbirliği Kulübü'nün başına geçeceği öne sürülüyor.

TARAFTAR İSTEMİYOR

Diğer yandan Gençlerbirilği taraftar grubu Ultras Kardeşler de yaptıkları açıklamada, "Gençlerbirliği kimseninbabasınınçiftliği veyaşirketideğildir. Mevcut Başkanın kulübümüzübirilerineverme veya devretmeyetkisiyoktur. Gençlerbirliği taraftarları olarak böyle bir operasyonu reddediyoruz" dedi. Taraftarlar Murat Cavcav ve yönetimini kongre kararı alarak istifa etmeye de çağırırken, karardefterlerinin de bir heyet tarafından alınarak seçime kadar muhafaza edilmesini istedi.