İstanbul
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7474 %0.08
55,1462 %0.06
6.730,42 % -0,02
63.513,02 %-0.789
Ortadoğu Gazetesi SPOR Sarı-Lacivertlilerde ayrılık sinyali: Sturm Graz son maçı mı?

Sarı-Lacivertlilerde ayrılık sinyali: Sturm Graz son maçı mı?

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Fred’in Atletico Mineiro ile anlaştığı iddia edildi. Bu akşamki Sturm Graz maçının sarı-lacivertli formayla son karşılaşması olabileceği öne sürüldü.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 2-0’lık ilk maçın rövanşında bu akşam deplasmanda Sturm Graz’la karşılaşacak Fenerbahçe için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 

Brezilya basınından No Ataque’nin haberine göre Fred’e yakın bir kaynak, 33 yaşındaki futbolcunun Atletico Mineiro’yla her konuda anlaşma sağladığını ve Fenerbahçe’nin Sturm Graz ile oynayacağı karşılaşmanın Fred’in sarı-lacivertli formayla son maçı olacağı iddiasında bulundu. 

Brezilyalı futbolcunun ayrıca daha önce ev satın aldığı Belo Horizonte’ye taşınmak için de hazırlıklara başladığı aktarıldı. 

PERFORMANSI 

2023 yazında Manchester United’dan yaklaşık 10 milyon Euro karşılığında transfer edilen Fred, bugüne dek 128 kez sırtına geçirdiği Fenerbahçe formasıyla 12 kez gol sevinci yaşadı ve 21 de asist üretti.