İkinci yarıya üst üste kayıplar vererek başlayan Beşiktaş’ta Abdullah Avcı ve yönetim karşılıklı anlaşarak Avcı’nın görevden ayrılması kararına varmıştı. Beşiktaş’ın yeni teknik adam arayışlarında ise gündemde yalnızca bir isim var, Sergen Yalçın…

TARAFTARLARI SEVİNDİRECEK AÇIKLAMA

Yönetimin teknik direktör arayışlarında göz önünde olan tek isim Sergen Yalçın taraftarları mutlu edecek bir açıklama yaptı. Abdullah Avcı ile Erzurumspor maçı sonrası yollarını ayıran siyah beyazlılarda Sergen Yalçın’ın göreve getirilmesi konuşuluyor.

“BENİ ÇAĞIRIRLARSA KOŞA KOŞA GELİRİM”

Geçtiğimiz gün konuyla alakalı ilk kez kesin bir açıklamada bulunan Beşiktaş’ın eski efsanesi Sergen Yalçın çağırılması durumunda gerisini düşünmeyeceğini ifade etti. Yalçın “Beşiktaş ile para konuşmam. Beni çağırırlarsa koşa koşa gelirim. Orası benim yuvam” ifadesini kullandı.

GÖZTEPE MAÇININ ARDINDAN NETLİK KAZANACAK

Göztepe deplasmanına gidecek olan Beşiktaş’ta maçın ardından Sergen Yalçın döneminin başladığının açıklanması bekleniyor. Ç. Rize maçına yeni hocası Sergen Yalçın’la çıkması beklenen Beşiktaş’ta gözler yönetimin yapacağı açıklamada.

Editör: Haber Merkezi