Turkuaz Medya'nın yeni oluşumu A Spor ile birlikte yükselişe geçen Serkan Korkmaz flaş bir kararla görevinden ayrıldı. Bugüne kadar birçok başarılı programın altında imzası olan Korkmaz'ın neden böyle bir karar aldığı ise henüz bilinmiyor. 

"Sivasspor Galatasaray canlı şifresiz izle" TIKLA

Serkan Korkmaz kovuldu mu?

Serkan Korkmaz kovuldu mu?

A Spor kanalında Ender Bilgin ile spor müdürlüğünü üstlenen tecrübeli gazeteci Serkan Korkmaz beklenmedik bir kararla görevinden ayrıldı. Korkmaz'ın ani ayrılık kararı birçok dedikoduyu da beraberinde getirdi. Özellikle Erman Toroğlu ve Hıncal Uluç'un yeni bir projeye başlamasından sonra gerçekleşen ayrılık Serkan Korkmaz kovuldu mu söylentilerine neden oldu. Konuyla ilgili henüz ne Korkmaz cephesinden ne de Turkuaz Meyda'dan açıklama gelmedi. Öte yandan Serkan Korkmaz istifa etti şeklinde gelen yorumlarda mevcut.

"Serkan Kırıntılı kırmızı kart görerek Fenerbahçe karşısına yine çıkamayacak!" haberini okuyun

Serkan Korkmaz A Spor'dan neden ayrıldı?

Uzun zamandır ekranların vazgeçilmeyen spor kanalı haline gelen A Spor'u başarıya ulaştıran isimlerin başında gelen Serkan Korkmaz A Spor'dan neden ayrıldı? Korkmaz'ın ayrılık nedeni henüz netlik kazanmamışken türlü türlü dedikodular da konuşulmaya başlandı. Serkan Korkmaz'ın ayrılık nedeni bir başka büyük spor kanalıyla anlaştığı yönünde.

Serkan Korkmaz A Spor'dan neden ayrıldı?

Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde A Spor canlı yayınında Göktuğhan Argın ile tartışan Setenay Cankat'ın ise Turkuaz Medya tarafından iş akdi sonlandırılmıştı

Editör: Haber Merkezi