Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, yeni sezondaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Süper Lig'e etkili bir başlangıç yapan yıldız futbolcunun adı yeniden Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden PSG ile anılmaya başladı.
4 maçta 6 gol ve 2 asist
Victor Osimhen, Süper Lig'de bu sezon forma giydiği 4 karşılaşmada 6 kez fileleri havalandırırken 2 de asist yaptı.
Nijeryalı santrforun ligde sahada kaldığı süre dikkate alındığında her 50 dakikada bir gol kaydettiği belirtildi.
Osimhen'in tedavisi devam ediyor
Başakşehir karşılaşmasında sakatlık yaşayan Osimhen'in tedavisinin devam ettiği aktarıldı. Yıldız futbolcunun sahalara dönüş süreci devam ederken transfer iddiaları da yeniden gündeme geldi.
PSG'nin radarında olduğu iddia edildi
Fransız Sport.fr sitesinde yer alan habere göre Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden PSG, Victor Osimhen'i transfer listesinde tutmaya devam ediyor.
Haberde, PSG'nin daha önce Osimhen için yaptığı ancak sonuç alamadığı girişimin ardından Nijeryalı futbolcuyla ilgili transfer dosyasını tamamen kapatmadığı öne sürüldü.
Galatasaray Osimhen'i satmak istemiyor
Galatasaray'ın 75 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Osimhen konusunda mevcut tutumunu koruduğu ve yıldız golcuyu satmayı düşünmediği belirtildi.
PSG'nin doğru zamanı beklediği öne sürüldü
Fransız ekibinin ise Osimhen'i yakından takip etmeyi sürdürdüğü ve olası bir transfer girişimi için uygun zamanı beklediği iddia edildi.
Sport.fr'de yer alan değerlendirmede, PSG'nin daha önce izlediği transfer stratejisini yeniden uygulama ihtimalinin yüksek olduğu öne sürüldü.
