Kuntz, "Tabii oyuncularımızın üzüntülü olmalarını anlayabiliyorum. Kesinlikle büyük bir adım atabilirdik ama ufak bir adım atmış olduk. Şu andaki Türkiye'deki karamsarlığı anlamış değilim" dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Japonya maçı öncesi basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Son oynanan Ermenistan mücadelesine de değinen Alman teknik adam, "Şu andaki Türkiye'deki karamsarlığı anlamış değilim. Gruptaki durumumuz hala çok iyi" dedi.Kendisine gösterilen tepkilere değinen Kuntz, "Tabii oyuncularımızın üzüntülü olmalarını anlayabiliyorum. Kesinlikle büyük bir adım atabilirdik ama ufak bir adım atmış olduk. Şu andaki Türkiye'deki karamsarlığı anlamış değilim. Gruptaki durumumuz hala çok iyi. Kendi elimizde kupaya katılmak ve kupaya katılacağız" dedi.

Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu

Bu zamana kadar yaptıklarını anlatan teknik direktör :  "Bana buraya başladığımda Milli Takım'ın mental yapısı zayıf olduğundan dolayı bu tür maçları çeviremiyor dediler. Letonya'ya karşı iki tane galibiyet aldık 97 sene içinde gibi bir sürede. Faroe Adaları'na kaybettiğimiz maçta gidişatımız fazlasıyla belli olmuştu. Eğer iyi yaptıklarımızı da, dengeli ve eşit bir şekilde değerlendirirsek pozitif olan unsurlar negatif olanlardan daha üstün olacaktır." dedi.

Editör: Nehir Durdağı