HER ne kadar MHP, Cumhur İttifakı’nın ortağı değil, destekçi ise de, Cumhur İttifakı’nın stratejik ortağıdır. Cumhur İttifakı ne yapıyor? Devleti idare ediyor. Devletin bu günlerde en önemli mücadele alanı, meselesi ne? Birincisi ekonomik meseleler, ikincisi terörle mücadele ve küresel emperyalistlerle mücadele. Gündem bu iken bir seçime gidildi ve İstanbul kaybedildi.

AK Parti kaybetti

Peki, Türkiye’nin en öncelikli konusu meselesi ne; ‘Terörle mücadele’. Cumhur İttifakı terörle mücadeleyi, ekonomiyle mücadeleyi, dış emperyalistlerle mücadeleyi bir beka meselesi olarak gördü. Amansız bir mücadeleye girdi. İHA’larla, SİHA’larla, tankımız, topumuz, jetlerimiz, askerimizle, polisimizle, korucularımızla, insanüstü bir terörle mücadele performansı sergilendi. Dağlar teröristlerden temizlendi, PKK mağaradan kafasını çıkaramayacak hale getirildi. Bu mücadele verilirken Mehmetçiğimiz, askerimiz, polisimiz, korucularımız şehitler verdi. 20 yaşındaki fidanlarımızın vatan için, bayrak için kanları aktı, şehit düştü. Kanlı terör örgütü militanlarının kurşunları ile. Şehitlerimiz var, gazilerimiz var ve hala bu kirli savaş devam ediyor. Her gün gencecik fidanlarımızın şehadet haberleri geliyor. Manzara böyle iken, İstanbul seçimini kaybetmekten korkan AK Parti’den garip bir hamle geldi. Bebek katilinin mektubu medyaya sunuldu. Yüzlerce askerimizin katili iki numaralı katil Osman Öcalan, TRT ekranlarında arzı endam etti.

Milliyetçi oylar katledildi

Öcalan mektubu, küçük kardeş Osman Öcalan kartı, ters tepti. Bu aklı AK Parti kurmaylarına kim verdi? Bu hamlenin sonuçları okundu mu? Okunmadı mı? Devlet Bahçeli’ye danışıldı mı? Bilmiyorum! Ama bildiğim bir şey var. Birincisi HDP seçmeni MHP’nin olduğu bir birlikteliğe oy vermez. MHP üniter yapıyı, devletin bölünmez bütünlüğünü savunurken, HDP Kandil tarafından yönlendirilen ve radikal bölücü kürtçülerin oluşturduğu bir partidir. Arkasına PKK-PYD ve ABD’yi almış, Türkiye’yi bölmek için çalışmaktadır. Bu emelleri olan HDP oylarını, MHP’nin olduğu bir birlikteliğe çekmek için bırakın katil APO’nun mektubunu, asrın bu kanlı teröristini masada köçek gibi dans bile ettirseniz başarılı olamazsınız. Gerçek Türk milliyetçileri, liderlerine bağlılıkları üst düzeyde olsa da, Öcalan katilinin desteğinin olduğu bir birlikteliğe asla oy vermez. Öyle de oldu vermediler. Yıllarca PKK yazan, bu konuda bu katillerle ilgili yüzlerce makalesi olan ben bile hayatımda ilk defa oy vermedim. Oy vermeme sebebim Öcalan’dı. AK Parti yandaşları, yalakaları kaybedilen seçimin faturasını MHP’ye veya Türk Milliyetçileri’ne çıkarmaktan bence acil olarak vazgeçsinler. Depreşen eski aşkları yüzünden yaptıkları stratejik hataya baksınlar ve kendilerini bir daha sorgulasınlar. Bence bundan sonra söylenecek tek şey var; keşke seçimi çok daha büyük oy farkıyla kaybetselerdi de, vatan, millet, devlet, beka diyen bir Cumhur İttifakı’nın destekçileri arasına asrın katili Öcalan hainini ve onun kirli mektubunu sokarak bir katilden yardım dilenmeselerdi. O zaman inanın her şey daha asaletli olurdu.