Şanlıurfa'da dün Suriye uyruklu Nur Elsüleyman isimli kişi eve gelen kocası tarafından çocuğunun yanında kanlar içinde yerde yatarken bulundu.

Mersin'de dehşet! Eşi Fatma Özel'i kayınpederi  İbrahim Avcı ve Kayınvalidesi Elif Avcı'yı öldürdü Mersin'de dehşet! Eşi Fatma Özel'i kayınpederi İbrahim Avcı ve Kayınvalidesi Elif Avcı'yı öldürdü

Eve kısa sürede gelen ekipler 29 yaşındaki kadının defalarca bıçaklandığını ve ölmüş olduğunu belirledi. Kadının çocuğunun gözü önünde öldürüldüğünü de saptadı.

Polis yaptığı çalışma sonunda aynı binada oturan komşusu Suriyeli 28 yaşındaki Demmam Zurer'i gözaltına aldı. Polisin kanıtları karşısında suçunu itiraf eden Zurer, emniyetteki ifadesinde, "Olay günü komşumuz olan Nur Elsüleyman'ın kapısını çalarak evine girdim. Bir süre konuştuktan sonra Nur Elsüleyman'ın kolunda bulunan altınları almak istediğim sırada boğuşma yaşandı ve bağırmaya başladı. Bu sırada ben de evin mutfağından aldığım bıçakla, çocuğunun yanında onu defalarca bıçakladım. Sonra arka balkondan kaçarak evden çıktım" dedi. 

Cani adam tutuklandı.

Editör: Gürel Yurttaş