Togg yollarda yavaş yavaş görünmeye başlarken akıllı cihaz olarak nitelendirilen TOGG teslimatları sürüyor. Togg T10x modeli sonrası şimdi de hafif ticari Togg çıkacağı ileri sürüldü. Peki, hafif ticari TOGG versiyonu fiyatı kaç para olacak? Hafif ticari Togg modeli hakkında son durum…  

TOGG aracı ülkemiz yollarında az da olsa görünürken şirket daha önceki açıklamasında teslimatların sürdüğünü açıklamıştı. TOGG T10X’in ardından ortaya çıkana ve başlangıç fiyatı sadece 570 bin TL olacağı söylenen model hakkında konuşulanlar detayda yer verilmiştir. 

2023 yılının hemen hemen ortalarında banttan inen Togg ara ara gündem olmaya devam ediyor. TOGG’un yol haritasında hafif ticari modelin de yer aldığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada hafif ticari TOGG’un nasıl görüleceği, çıkışında nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağına ilişkin tahmini bilgilere yer verildi. 

Söz konusu hafif ticari otomobil, TOGG’un klasik hatlarını taşıyan bir tasarımla karşımıza çıkmasını yüksek ihtimal. Burada TOGG T10X’in hafif ticari kasaya bürünmüş bir versiyonu olabilir. 

TOGG’un hafif ticari versiyonu da elektrikli olacak. Aracın, menzili de T10X ile aynı seviyede olabilir. Bu bilgiler dahilinde hafif ticari TOGG versiyonunun ortalama 350 km’lik menzil sunacağını söyleyebiliriz. Bahse konu bu menzilin şehir içi ticari araçlar için oldukça yeterli olduğu söylenebilir. Tabi araca ilişkin resmi bir açıklama gelmediğini belirtelim. 

Hafif ticari TOGG fiyatı ne kadar olacak? Bu duruma da tahmini bir açıklık getirelim.

Sosyal medyada yer alan söylentilere göre hafif ticari TOGG fiyatı T10X’in yarısı kadar olabilir. Yani günümüz şartlarında bu aracı 570 bin TL civarında bir paraya satın almak mümkün olabilir.

Editör: İrem Nur Kaya