ELİNDEKİ sınırlı kadro ile Trabzonspor'un Sivas deplasmanında nasıl bir performans sergileyeceği haftanın cevabı en çok merak edilen sorusuydu. Rotasyonsunuz bir kadro ile lig ve kupada bordo mavili takımın işi zor. Bu zorluklar her maç bir genci yıldız yapıyor.
 
İlk yarım saatte topla oynayan ve oyun kontrolünü elinde bulunduran taraf evsahibi Sivasspor oldu. İki takım da inanılmaz pas hataları yaptı. Sonuca erken gitme gayreti pas hatalarını üst seviyeye çıkardı. Trabzonspor'un zorunluluktan sahada yer alan ofansif ağırlıklı kadrosu rakip için dezavantaj gibi gözükse de bordo mavililer için sıkıntıydı. Rodallega, Nwakaeme, Ekuban topun kendilerine gelmesini bekledi. Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Parmak ve Abdülkadir Ömür adam eksiltip hücum oyuncularını topla buluşturmakta zorlandı. İki takımın orta sahası üretmekte yetersiz kaldı. Kanatları kullanma çabası da olmayınca gol umutları duran toplara kaldı. İlk yarı gol getirmedi..
 
İkinci yarı ise daha hareketli başladı. İzleyenler hop oturup hop kalktı. 
Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın üzerine düşen yük her geçen hafta artıyor. Savunmada Hüseyin Türkmen'in, kalede Uğurcan'ın hakkını teslim etmek lazım. Hatasız oynadılar. Trabzonspor'da 4 genç oyuncunun yanına Abdülkadir Parmak ta monte olmuş gibi.
 
Kulübe hamleleri son 20 dakikada geldi. Ünal Karaman, Abdülkadir Ömür'ün yerine Batuhan'ı aldı.
Trabzonspor'un kulübe hamlesine Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Muhammet Demir'in yerine Kone'yi alarak karşılık verdi. Kone girer girmez golü attı. Abdülkadir Parmak yedikleri gol soğumadan karşılık verdi. Adeta kaleye Parmak soktu. Kupadan sonra ligde de varım diyerek formayı kaptı. 
 
Maçın son 20 dakikası mükemmel mücadeleye sahne oldu. İki taraf ta başka gol atamayınca puanları paylaştılar. 
Sınırlı kadrosu ile direklere takılan Trabzonspor galibiyeti kaçıran taraf oldu.