Ortadoğu Gazetesi, bu zor günlerde hizmetine ara vermeden devam eden Yurtiçi Kargo'nun, bir Twitter fenomeni tarafından nasıl tehdit edildiğini ortaya çıkardı.

Saat 17.00'a kadar ulaşmaz ise...

İnternet üzerinden şarj aleti siparişi veren kişiye Yurtiçi Kargo çalışanları kargosunu teslim etmek üzere adresine gitti. Ancak evde kimseyi bulamadı. Uygulama üzerinden alıcının evinin önünde olduğuna dair konum bilgisi paylaştı. Buna rağmen alıcıya ulaşılamayınca kargo tekrardan şubeye getirildi. 

Daha sonra alıcı Yurtiçi Kargo'nun şubesine ulaştı ve şu sözleri sarf etti:

"Şubenizi arıyorum cevap yok. Bugün bana teslim edilecek şey bir şarj aleti. Ve şu an şarjım yarılanmış durumda. Eğer saat 17.00'e kadar şarj aleti bana ulaşmaz ise, elimdeki görüntülerle birlikte tweet atacağım. 

Birçok fenomenden destek alacağım ve aynı şeyi yaptığınız tüm ekran görüntülerini, verileri aynı hashtag altında toplayacağım."

Bugün teslim edildi

Koronavirüs tehditi altında görevlerine devam eden Yurtiçi Kargo çalışanları, yine de tekrardan "Fenomen"in evine giderek kargosunu teslim etti. 

Ancak geriye şu soru kaldı: Böyle bir zamanda canını dişine takarak uğraş veren kargo çalışanlarını tehdit etmek hangi vicdana sığar?

Özel Haber: Göktuğ Efil