Yahu şu Avusturya’nın Türkler ile derdi ne! Bize karşı hep düşmanca bir tavır içindeler. AB’ye girmemizi ölümüne istemiyorlar. AB’de Türk karşıtlığının öncülüğünü onlar yapıyor. Bizim aleyhimize olacak her tasarıda, her önergede onların imzası var. Biz onları gerek turist olarak, gerekse misafir olarak el bebek gül bebek ağırlarken, onlar ülkelerindeki Türk vatandaşlarına hür türlü aymazlığı yapıyorlar. PKK’ya her türlü el altından destek onlarda. İnsanın bu kadar büyük kinin sebebini sorası geliyor? 

 

VİYANA KUŞATMASI SENDROMU 

 

Sanırım hala Merzifonlu Kara Mustafa Paşanın Viyana Kuşatmasını unutamadılar. Komik ama hala Viyana surlarının gözetleme kulelerinde 'Türkler gelir mi?' diye gözcü bulundurduklarına dair iddialar var. Avrupa haçlıları yardımlarına gelmeselerdi, Giray Han’da arkamızı kaçarak boşaltmasaydı, Viyana surlarına Türk Bayrağını dikecektik ama olmadı. Keşke dikseydik, Viyana’yı alsaydık! Alsaydık da şu Türk düşmanlıklarının gerçekçi bir sebebi olsaydı. Sadede gelirsek Avusturya Parlamentosu'ndan bir kanun geçti, Bana göre kanunun adı 'Bozkurt düşmanlığı, Türk düşmanlığı kanunu'. 

 

BOZKURT İLE TERÖRİST YAN YANA 

 

Şu kanuna bir bakalım; Avusturya’da yaşayan Türkler artık Bozkurt işaretini yapamayacaklar. İşareti yapanlar 24 bin TL ceza ödeyecekler. Ayrıca bir ay da kodese gönderilecekler. Yahu arkadaş meslek etiğine yakışmayacak ama ağzımı bozacağım; 'Ey Avusturya yönetenleri ne tür bir alçaksınız siz! Bozkurt’la derdiniz ne!' İşin kötü tarafı Bozkurt işareti yapan, işinde gücünde, vergisini ödeyen, terörle rüyasında bile alakası olmayan, Avusturya’da yaşamaya çalışan insanlarımız var. Bu insanlarımız, çıkarılan kanunla bakın hangi terör örgütleri ile yan yana konulmuş: DEAŞ, El Kaide, Hamas, PKK, Hizbullah… Yahu insanın sorası geliyor, Bozkurt işaretini yapan Türkler hangi terör olayına karışmış? Terörle hangi bağları bulunmuş? Bu yok tabii. Olmayan bir suça sen nasıl ceza getirirsin, yasak koyarsın! Sen 300 milyonluk bir Türk dünyasının, özellikle Milliyetçi kesiminin kullandığı Bozkurt işaretini nasıl bu terör örgütlerinin arasına sokarsın, onlarla aynı eylemlerin sahibi gibi gösterirsin? 

 

TÜRKLER DE BOZKURT SEMBOLDÜR 

 

Şu Avusturya alçaklarının yasakladığı Bozkurt işaretinin anlamına bir bakın. 300 küsur milyonluk Türk dünyasında kullanılan bir işaret bu. Kırgızistan, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Doğu Türkistan, Tacikistan, Kuzey Afganistan. Özerk bölgeler, Çuvasistan, Tuva Türkleri, Yakut Türkleri, Tataristan, Kıbrıs, Bosna, Acara, Abaza, Gökoguz(GAGAVUZ) Türkleri ve Güney Azerbaycan… Bu ülkelerde bir gezinti yapın, önemli günlerde Bozkurt işareti yapan birilerini mutlaka görürsünüz. Çünkü Bozkurt bizim destanlarımızın konusudur. Çünkü biz Bozkurt’tan türediğimize inanan bir toplumuz Türeyiş Destanını okuyanlar bilir, Bozkurt’un ne anlama geldiğini. 

 

ERGENEKON 

 

Ergenekon Destanı bilmeyenimiz yoktur. Çinlilerle savaşta yenilen Türkler, Tanrı Dağlarında korunaklı bir yere sığındılar. Burada yeniden çoğaldılar güçlendiler. Demir Dağları erittiler, sonra bu dağlardan bir dişi bozkurt (Asena) önderliğinde çıktılar. Ayrıca cihan devleti Göktürklerin bayrağında mavi zemin üzerinde Bozkurt kafa resmi vardı. Aynı Gagavuz’larda olduğu gibi. Özetle, özellikle Türk Milliyetçileri için bu kadar önemli olan bir Bozkurt işaretini yasaklamak, ne anlama geliyor bilmiyorum! Ama bildiğim bir şey var, Bunu duayen tarihçi belgeselci üstadımız Erdoğan Aslıyüce de teyit etti. Avusturya hala başkentleri Viyana'nın Türkler tarafından kuşatılmasının sendromunu yaşıyor. Ha bu arada bir sitemim de FETÖ’cülere… Onlarda Türk Destanı Ergenekon'a, Ergenekon Terör Örgütü adını koyarak, Avusturya gibi Türk düşmanlıklarını göstererek, tarikatçı Said’i Nursi’in izinde olduklarını gösterdiler. Türk’e sevgi ve de saygı duymadıklarını bir şekilde teyit ettiler.