Yalçın Koşukavak kimdir sorusu bir süredir Fenerbahçe'nin Koşukavak'a olan ilgisiyle birlikte merak ediliyor. Eski futbolcu ve şu anda Altayspor'un teknik direkörü olan Yalçın Koşukavak'ı yakından tanıyalım. İşte Fenebahçe Yalçın Koşukavak ile anlaşrı mı? Yalçın Koşukavak kimdir, biyografisi ve özgeçmişi iste cevapları...

Yalçın Koşukavak kimdir?

Yalçın Koşukavak ismi Fenerbahçe ile gündeme geldi. Yaşanan gelişmelerden sonra Fenerbahçeli taraftarlar Yalçın koşukavak nereli, Yalçın Koşukavak kaç yaşında gibi soruları merak ediyor. İşte Yalçın Koşukavak kimdir sorusunun cevapları...

Yalçın Koşukavak kimdir? Fenerbahçe Yalçın Koşukavak ile anlaştı mı?

İzmir'de dünyaya gelen Yalçın Koşukavak, 48 yaşında ve terazi burcu. Önemli kulüplerde uzun yıllar forma giyen başarılı bir kaleciydi. Futbolculuk kariyerinden sonra ise teknik direktörlük kariyeri başladı. Futbol kariyerine Altayspor ile başlayıp yine Altayspor ile son veren Koşukavak, antrenörlük kariyerine de Altayspor'da devam ediyor. Şu anda TFF 1.lig de yer alan İzmir ekibi Altay 7. sırada ve istikrarlı oyunuyla dikkatleri üzerine çekmeyi zaman zaman başarabiliyor. 

Öte yandan Yalçın Koşukavak evli ve bir çocuk babasıdır. 

Yalçın Koşukavak futbolculuk kariyeri

1993 – 1997 – Yeni Turgutluspor (55 maç)
1998 – 1999 – Batman Petrolspor (14 maç)
1999 – 2000 – Şanlıurfaspor (5 maç)
2001 – 2002 – Boluspor (4 maç)
2002 – 2003 – Yeni Turgutluspor (23 maç)
2003 – 2005 – Altınordu

Yalçın Koşukavak teknik direktörlük kariyeri

Göztepe, Karşıyaka, Manisaspor ve Şanlıurfaspor takımlarında toplam 12 sene yardımcı antrenör olarak görev yapmıştır. Daha sonra ilk teknik direktörlük görevini Bursa Nilüferspor takımı ile gerçekleştirmiştir. Ardından Altayspor, İstanbulspor ve Gazişehir takımlarını çalıştırmıştır. 2019 sezonunda ise ülkemizin köklü kulüplerinden Bursaspor takımının başına teknik direktör olarak getirildiği açıklanmıştır. Ön alan baskılarını daha çok seven bir teknik direktördür. Genellikle 4-2-3-1 dizilişini tercih etmektedir. Her maç öncesi rakip takımların analizlerini yaparken nasıl kazanırız? bize rakip nerelerde zorluk çıkarır sorularının cevaplarına göre hareket ederek önlemler almaktadır.

Yalçın Koşukavak kimdir? Fenerbahçe Yalçın Koşukavak ile anlaştı mı?

Emre Bol Yalçın Koşukavak için açıklama yaptı

Fenerbahçeliliği ile bilinen A Spor yorumcusu Emre Bol ise Fenerbahe'nin Yalçın Koşukavak açıklamasından sonra Twitter hesabından açıklamada bulundu. Sarı Lacivertlilerin bu açıklamasından sonra Emre Bol "Yine yanlş işler yapıyorlar!" ifadelerini kullandı. Bol'un bu tweetine kısa sürede binlerce etkileşim geldi.