Yapı market, ev ya da ofis gibi her türlü mekanı yenilemenize destek olur. Yaşam alanlarına yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda her ürünü bulabileceğiniz yapı market, zamandan kazanmanızı sağlar. Evinizi geliştirip yaşamstandartlarınızı yükseltmenize yardımcı olur. Yapı marketlerden tamir ve dekorasyon fikirleri alabilir, ihtiyacınız olan birçok ürünü temin edebilirsiniz.

Mekanların Değişmesini Sağlayan Yapı Market Nedir?

Yapı market nedir, sorusu, ev ve ofis gibi mekanlarda ihtiyaç duyduğunuz ürünlere ulaşmanızı sağlayan alanlar olarak yanıtlanabilir. Yaşamı geliştirmek ve güzelleştirmek adına adımlar atabilir, isteklerinizi tek yerden karşılayabilirsiniz. Maddi ve manevi kayıp yaşamanıza engel olan bu marketler, yeni fikirler üretmenizi de sağlar. Yapı market malzemeleri sayesinde banyo ya da mutfak gibi alanların bakımını gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda, yatak odalarınızı değiştirebilir ve yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bu marketler, dekorasyon fikirlerinize öncülük eder. Hırdavattan mobilyaya kadar her ürünü bulabilir, yaşam alanlarınızı eksiksiz şekilde tamir edebilir ya da tamamlayabilirsiniz.

Evinizin Yardımcısı Yapı Market Ürünleri

Yapı market ürünleri, hayatın pek çok noktasında yapmak istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirmenize destek olur. Her alana, bütçeye ve dekorasyon stiline uygun fikirler bulmanızı sağlar. İnşaat malzemeleri, banyo ve mutfak dolapları, duvar ve tavan boyaları, klima, beyaz eşya, fırın, ocak gibi eşyalara ulaşabilirsiniz. Koltuk ve kanepe takımları ile her alan ve dekorasyon tarzına yönelik gereksinimler mevcuttur. TV ünitesi, sehpa ve kitaplık gibi ev ve iş yerlerinde kullanılan modern mobilyaları inceleyebilirsiniz. İstediğiniz ölçü ve özelliklerde üretilen yataklar ile konforlu odalar yaratabilirsiniz. Yatakların tamamlayıcısı, baza ve başlık modelleri ile hayallerinizi süsleyen bir oda dekore etmeniz mümkün. Çocuğunuzun odasını yenilemek istiyorsanız karyola, çalışma masası ve sandalye, gardrop, aydınlatma, sticker ve duvar kağıdı gibi aksesuar ve mobilyaları inceleyebilirsiniz. Peyzaj ve bahçe düzenlemeleri ile ilgili her detayı düşündüren market ürünleri, kısa sürede yaz ve kış bahçesi düzenlemenizi sağlar. Aradığınız her ürünü bulabilir ve dekorasyonu tamamlayabilirsiniz.

Evleri Güzelleştiren Koçtaş Yapı Market Hizmetleri

Müşterilere güvenli, hızlı ve kaliteli hizmet sunan Koçtaş, Türkiye ve çevresindeki ülkelere ulaşır. Ürün talebinden satış sürecine ve sonrasındaki aşamalara kadar kullanıcılarına en iyi hizmeti verir. Koçtaş'ın Yapı market hizmetlerini aşağıdaki sıralamak mümkündür;

● Nakliye Hizmeti: Ürün seçildikten yapı marketten sonra teslimat günü belirlenerek size hızlı ve sorunsuz şekilde ulaşır.
● Montaj Hizmeti: Teslim aldığınız mobilya, dolap, parke, aydınlatma, perde, kombi ve klima konumlandırmasını gerçekleştirir. İşçilik hatalarına karşı 2 yıl garanti verir.
● Antibakteriyel Hijyen Hizmeti: Soğuk sisleme yöntemi ile yapılan bu uygulama, numune alınarak gerçekleştirilir. Evlerde 6, ofis ve okul gibi ticari yapılanmalarda 3 ay öngörülür.
● Evde Destek Paketi: Konut ve olay bazında olur. Konut yardımı; çilingir gönderim, dahili su ve elektrik tesisatı, cam işleri, halı yıkama, premium klima ve kombi check-up, radyatör petek temizliği gibi birçok hizmeti kapsar.
● Ustabilir Uygulaması: Birbirinden farklı kategorilerde kendinize en yakın ustayı bulmanızı kolaylaştırır. Hızlı, kolay ve ücretsiz hizmet anlayışı ile güvenilir ustalarla çalışabilirsiniz.

Koçtaş Hizmetlerinden Faydalanırken...

Koçtaş hizmetlerinden daha verimli faydalanmak için dikkat etmeniz gereken noktaları aşağıdaki gibi sıralamak mümkün;

● Ürünün taşınacağı adresi detaylı bir şekilde personel ile paylaşabilirsiniz.
● Ürünün konumlandırılacağı yeri önceden belirlemeniz gerekir.
● Ürünün nakliye ve montajı sizden kaynaklı gerçekleşmezse, servis bedeli istenir.
● Randevu günü uygun olmazsanız, bilgi vermeniz gerekir.
● Kurulu olan teşhir ürünleri teslim eden araç, binanıza en yakın konuma ulaşır.
● Teşhir ürünleri demonte edildikten sonra size paketlenerek verilir.

Yapı market hırdavattan mobilyaya her ihtiyacınızı kısa sürede karşılar. Aradığınız kaliteli ve sağlıklı malzemelerden imal edilen ürünleri Koçtaş yapı market web sitesini ziyaret ederek inceleyebilirsiniz. Dekorasyon stilinize uygun ürünleri hemen sepetinize atabilir ve Koçtaş güvencesiyle sahip olabilirsiniz.