19 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Burada her şey serbest: İşte Türkiye'de koronavirüs tedbirlerinin kalktığı tek yer!

Burada her şey serbest: İşte Türkiye'de koronavirüs tedbirlerinin kalktığı tek yer!

Bursa'nın tatil merkezi Uludağ'da koronavirüs tedbirleri geçmiyor! Oteller hafta sonunda da hınca hınç dolarken, kimsenin maske ve mesafe kuralına uymadığı da görülüyor

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da güneşli havanın da etkisiyle pistler doldu.  

Otellerde konaklayanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulduğu Uludağ'da tatilciler karın keyfini çıkarıyor.

"Oteller Bölgesi"ndeki pistlerde tatilciler kayak, kızak ve snowboard yapıyor. Ayrıca kar motoru gezintileri düzenleniyor. Üstelik koronavirüs tedbirlerine kimse de uymuyor. Ne mesafe var, ne de maske!

Bursa Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 9, en yüksek 1 derece olduğu bölgede kar kalınlığı 110 santimetre ölçüldü. 

Jandarma ekipleri ise yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tatilcileri zaman zaman anonslarla maske ve mesafe konusunda uyarıyor.

Hafta sonu tatili için Uludağ'a gelen Mine Öz, AA muhabirine, burada iyi vakit geçirdiklerini söyledi.

Güzel havanın keyfini çıkardıklarını belirten Öz, "Hafta sonu yasaklarında burada vakit geçirip, tatil yapmak istedik. İnanılmaz keyif alıyoruz. Uludağ'da olmak çok keyifli. Pistler çok güzel. Snowboard yapıyoruz. Yapılan hizmetler çok güzel. Huzurlu bir tatil geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Müge Öz de kardeşiyle beraber karın keyfini çıkardıklarını vurgulayarak, "Uludağ'da hem kayak yapıyoruz hem de doğayla baş başa huzurlu vakit geçiyoruz. Eşsiz bir manzaraya sahip Uludağ. Burada olmak bizi mutlu ediyor." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *