Bursa'da pazar günü Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi'nde meydana gelen olaydı bir kadın bir apartmanın kapısının önünde ölü bulundu.

Sabah'taki habere göre kadının 32 yaşındaki Nuray Erden olduğu belirlendi. Evli olan kadının Orhaneli ilçesindeki evinden halasına gideceğini söyleyerek sevgilisi 37 yaşındaki Yusuf A.'nın evine gittiği ileri sürüldü. 

Çift geceyi birlikte geçirmeye karar verdi. Nuray E. eşini arayarak, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle halasında kalacağını söyledi. 

"Yemeksepeti'nden esnafa 20 milyon TL'lik destek paketi: Komisyon alınmayacak!" HABERİ OKUYUN

İddiaya göre çiftin birlikte olmasından sonra genç kadın fenalaştı. Bunun üzerine paniğe kapılan Yusuf A., Nuray Erden'in üzerine kıyafetlerini giydirip, apartman kapısının önüne bıraktı. Ardından da 112'yi arayarak bir kadının kapısında baygın bir şekilde yattığını ihbar etti.

Adrese gelen sağlık ekipleri, Nuray E.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Bir süre sonra ekiplerin yanına gelen ve Nuray E.'nin öldüğünü öğrenen Yusuf A., korkuyla kadının cep telefonunu alıp, kaçtı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışmalar sonunda Nuray E.'nin gece Yusuf A. ile birlikte kaldığını, kadını, bina girişine Yusuf A.’nın bıraktığını tespit etti. Yusuf A., Orhangazi ilçesinde, çalıştığı iş yerinde gözaltına alındı.

Yusuf A.'nın polisteki ifadesinde, "Nuray´la aramızda ilişki vardı. Evli olduğunu biliyordum. Gündüz buluştuk. Geceyi de birlikte geçirmek istedik. Eşini arayıp, halasında kalacağını söyledi. Gece birlikte olduk. Duşa girdim. Çıktığımda Nuray´ın fenalaştığını gördüm. Yanına gittiğimde bilinci kapandı. Kendine getirmeye çalıştım ama olmadı. Ben de üstünü giydirip, kapıya bıraktım ve polisi arayıp, olay yerinden ayrıldım. İlişkimiz ortaya çıksın istemiyordum. Sonra ne olduğunu merak edip, geri döndüm. Öldüğünü söylediler. Korkup kaçtım. Nuray'ın evimde kalan telefonunu da aldım ve götürüp bir yere attım. Ben öldürmedim" dediği öğrenildi.

Yusuf A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin, savcılık sorgusu devam ediyor.