15 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Az bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Bursa'da kucağındaki bebekle 20 köpeğin saldırısına uğradı

Bursa'da kucağındaki bebekle 20 köpeğin saldırısına uğradı

Kucağında 1 yaşındaki çocuğuyla yürüyen kadına, başıboş gezen sokak köpekleri saldırdı. Çocuğuyla ölümden dönen kadın o anları gözyaşlarıyla anlattı.

Bursa'da evinden 200 metre aşağıdaki annesine gitmek için çıkan Bilge Bircan Bingöl, kucağında çocuğu Evren Bingöl ile yürüdüğü esnada sokakta başıboş gezen 20 tane köpeğin saldırısına uğradı.

KUCAĞINDAN BETONA DÜŞÜRDÜ

Köpeklerle uzun süre mücadele eden genç kadın, bu esnada kucağındaki 1 yaşındaki çocuğunu kucağından beton zemine düşürdü.

Kafa üstü beton zemine düşen minik çocuk ölümden döndü.

MİNİK EVREN YARALANDI

Çocuğun yüzü düşmenin etkisiyle morluklar içinde kaldı. Kadın, çevredeki vatandaşların müdahale etmesiyle 20 köpeğin saldırısından kurtulmayı başardı.

Büyük şok yaşayan ve çok korkan genç kadın o anları gözyaşları içinde anlattı.

"BU İLK DEĞİL, BİR AN ÖNCE ÇARE BULUNSUN"

Evden annesine gitmek için çıktığını ifade eden Bilge Bircan Bingöl, "Mahallemizde çok fazla başıboş köpek var, defalarca müracaat etmemize rağmen herhangi bir tedbir alınmadı. Ben kucağımda çocuğumla yürürken caddenin ortasında birden 20 tane köpeğin saldırısına uğradım. 20 tane köpekle başı çıkmak mümkün değil. Ben ederken çocuğumu elimden kaldırıma düşürdüm. Çocuğumun yüzü çarpmanın etkisiyle morardı. Bize daha önce de köpek saldırdı. Bu ikinci saldırı. Biz çocuğumla birlikte ölümden döndük, bir an evvel bu başıboş köpeklere çare bulunsun" dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *