22 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Çatışmada şehit olan polis Abdulkadir Güngör için Balıkesir'de tören

Çatışmada şehit olan polis Abdulkadir Güngör için Balıkesir'de tören

Balıkesir’in Havran ilçesinde uyuşturucu tacirleriyle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Abdulkadir Güngör'ün (30) cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Erzurum'a uğurlandı.

Bursa’dan Balıkesir’in Edremit ilçesine uyuşturucu getirdiği tespit edilen satıcılara yönelik Havran'da, dün saat 18.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyon sırasında çıkan çatışmada, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği'nde görevli  polis memuru Abdullah Güngör şehit oldu.

Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından cenazesi Edremit Devlet Hastanesi morguna getirilen şehit polis Abdulkadir Güngör için Edremit Şehit Hamdibey Meydanı'nda tören düzenlendi.

Cenaze törenine Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Balıkesir Garnizon ve 9'uncu Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Ergin Dinç, Balıkesir İl Jandarma Alay Komutanı Tarık Hekimoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, askeri ve mülki erkan ile Güngör’ün mesai arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.

Evli ve 1 çocuk babası şehit Abdulkadir Güngör'ün Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzlarında tören alanına getirildi. Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardında ilçe müftüsü tarafından dua okundu ve helallik alındı. Törene katılanlar ise ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *