Bakırköy’de Cumhuriyet Savcısının meslektaşlarını dolandırdığı öğrenildi. Bakırköy Adalet Sarayı’nda savcı olan Tamer C.’nin meslektaşları ve yanı sıra birçok kişiyi araba ve arsa kazandırma vaadiyle kandırıp ortadan kaybolduğu öğrenildi.

UZUN SÜRE İŞE GELMEDİ

İçlerinde meslektaşlarının da bulunduğu öğrenilen bir grup insanı ucuza araba ve arsa vaadiyle kandıran Tamer C.’nin bulunamadığı öğrenildi. Tamer C.’nin işe uzun süre gelmemesiyle fark edilen dolandırıcılık vakasının ardından HSK soruşturma başlattı.

SORUŞTURMA KARARI ALINDI

Yine meslektaşlarından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nda 500 bin TL’sini kaybeden savcının başvurusu üzerine Tamer C. için Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) soruşturma başlattı. 500 milyonunu kaybeden G.K. ayrıca Tamer C. için icra takibi başlattı

İŞİN İÇERİSİNDE SİGORTA ŞİRKETİ DE VAR

Tamer C.’nin topladığı paranın 12 milyon TL’yi bulduğu söyleniyor. Türkiye’nin en bilinen sigorta şirketlerinden birinin ucuza lüks denebilecek araç vurgununun içerisinde olduğu iddia ediliyor. Tamer C.’nin sigorta şirketi içerisinde pert olmayan araçları bir şekilde pert gösterip şirketin parasını bitirdikten sonra araçları piyasaya sürüp değerlendiren bir illegal suç oluşumunun içerisinde olduğu düşünülüyor. Araçların piyasaya girişini ise çeşitli galerilerle anlaşarak sağladığı iddia edildi.  

Editör: Haber Merkezi