18 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Döner fabrikasında kaydedilen skandal görüntülere Bakanlık el attı!

Döner fabrikasında kaydedilen skandal görüntülere Bakanlık el attı!

Sosyal medya platformu TikTok'ta yapılan paylaşımda, hazır döner paketleyen şahıslardan birinin eti ağzına götürdüğü görülmüştü. Tarım ve Orman Bakanlığı hem işletmeye hem de firmaya ceza kesti

Kırklareli'nde bir fabrika çekilen ve TikTok'ta yayınlanan video ülke genelinde tepki topladı. TikTok uygulamasından paylaşılan görüntülerin tepkilere neden olması üzerine, Tarım ve Orman Bakanlığı devreye girdi.

Videoda, hazır döner paketleme firmasında çalışan iki kişinin o anlarda hijyene aykırı davranışlarda bulunması yer aldı. 2 kişinin, maskesiz ve hijyene aykırı şekilde hareketlerde bulunarak çektikleri videoya yorum yağdı.

Bakanlık ceza kesti

Tarım ve Orman Bakanlığı da hem işletmeye hem de firmaya ceza kesti. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "TikTok üzerinden yapılan paylaşım sonucu, toplumda infiali neden olan Kırklareli'ndeki söz konusu işletme tespit edilmiş, denetimler yapılmış, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında gerekli cezai işlemler uygulanmış ve Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur"

Haklarında suç duyurusu da yapılan şahısların çekilen fotoğraflarında ise suratlarının düştüğü, morallerinin bozulduğu görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *