21 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Gaziantep'te 22 yaşındaki Hülya Sarılsu 3 gündür her yerde aranıyor

Gaziantep'te 22 yaşındaki Hülya Sarılsu 3 gündür her yerde aranıyor

Gaziantep'te 22 yaşındaki Hülya Sarılsu, hastaneye gideceğini söyleyerek evden çıktı ve bir daha dönmedi

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Umut Mahallesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre, 22 yaşındaki Hülya Sarılsu, Cuma günü sabah saatlerinde 'hastaneye gidiyorum' diyerek çıktığı evine bir daha geri dönmedi.

ARKADAŞLARINA BORCU OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ

Hülya'nın ailesi ise en son, PUBG Mobil olarak bilinen oyunda tanıştığı arkadaşlarından, ''Benim birine borcum var ailem bilmiyor, o da sıkıştırıyor parasını istiyor'' diyerek 150 lira istemesinin ardından kaybolduğunu iddia ediyor.

Kayıp kızını 3 gündür her yerde arayan baba Ali Sarılsu, olay gününü anlattı. Baba Sarıslu, "O sabah gördüğümde 'Nereye gidiyorsun kızım' dedim, O da dedi 'Hastaneye gidiyorum.' Hastaneden gelmesi gecikince ve telefonuna da ulaşamayınca, ablasına söyledim oda ulaşamadı tereddüde düştük. Karakola bilgi verdim bir şey çıkar diye bekliyorum" dedi.

''KARDEŞİMİN CANI TEHLİKEDE''

Hülya'nın ablası Esme Sarılsu ise, kardeşinin birkaç kişiye mesaj atarak, parasal sıkıntı yaşadığını söylediğini geriye kalan mesajlardan öğrendiklerini kaydetti. Abla Sarılsu, "Eğer bu parayı vermezsem eve gelip beni rencide edecek şeyler söyleyeceğini belirtmiş mesajında. Ben açıkçası bu durumda, kardeşimin tehdit edildiğini düşünüyorum. Kardeşimin canının tehlikede olduğunu düşünüyorum. Kendisi sorumluluk sahibi bir insan, normalde bize durumu hakkında bilgi verir 'Merak etmeyin' der ama evden ben hastaneye gidiyorum diyerek çıkıp gitmesi ve sonrasında geri gelmemesi biziz daha bir tedirginleştiriyor" ifade etti.

SON GÜNLERDE OYUN BAĞIMLISI OLMUŞ

Abla Esme Sarılsu, kardeşinin son zamanlarda oynadığı oyuna bağımlılık derecesinde zaman ayırdığını belirterek, zaman zaman kendisini bu konuda uyardığını da kaydetti. Anne Zeynep Sarılsu ise, kızı Hülya'nın fotoğrafına sarılarak gözyaşı döküyor. Kızına ''Ne olursa olsun evine dön'' diyerek çağrıda bulunan anne şimdi polislerden gelecek güzel haberi bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *