06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM İğrenç saldırı: Muğla'nın Milas ilçesi Karakuyu köyünde 83 yaşındaki kadına tecavüz

İğrenç saldırı: Muğla'nın Milas ilçesi Karakuyu köyünde 83 yaşındaki kadına tecavüz

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Karakuyu Köyü’nde 83 yaşındaki bir kadına bıçak zoruyla tecavüz ettiği iddia edilen kişi jandarma tarafından yakalandı. 

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Karakuyu köyünde yaşayan evli ve üç çocuk 7 torun sahibi 83 yaşındaki H.G. evinin bahçesinde aynı köyde yaşayan 30 yaşındaki A.G.'nin cinsel saldırısına uğradı.

Elindeki bıçağı H.G.'nin boğazına dayayan A.G. tecavüz sonrası yaşlı kadının bağırmasını duyan komşularının gelmesiyle kaçtı.

İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri A.G.’yi buldukları çiftlik evinde taşlı sopalı saldırıya uğradı. 
A.G.’nin bir jandarma erini yaraladığı ve jandarma minibüsüne de zarar verdiği belirtildi. Jandarma ekipleri A.G.’yi yakalayarak gözaltına aldı ve Milas İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Tecavüze uğrayan H.G. ise ambulans ile Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karakuyu Köyü Muhtarı Rüstem İnce, "Köy halkı olarak şok içerisindeyiz. Bu genç uzun zamandır işsiz ve psikolojisi bozuktu. Kimse ile iyi geçinmezdi, yalnız yaşıyordu ama yaşlı bir kadına böyle bir şey yapabileceğini tahmin edemedik. O anda çıldırmış gibiydi önüne kim geldiyse saldırdı, jandarmada dahil. Belki bir ilaç veya uyuşturucu gibi bir şey almış olabilir” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *